B&S corporation - японська корпорація, провідний виробник харчових продуктів для поліпшення мікрофлори кишківника. Вона була першою, яка виробляла і продавала йогурт в Японії з 1914 року.
З цього часу компанія продовжувала накопичувати дослідження, а в 1982 році успішно розробила молочнокислий бактеріальний екстракт "Чітсу" - оптимальну добавку для вирощування кишкових молочнокислих бактерій.
Сьогодні компанія займається виробництвом ефективних харчових продуктів, заснованих на технології ферментації молочнокислих бактерій, продажем молочнокислих бактерій, екстрактів, а також дослідженням і розробкою нових товарів даної категорії.
Після тривалих пошуків і наукових досліджень 2000 року B&S corporation розробила інноваційну формулу новітнього продукту daigo, який по суті є метабіотиком наступного покоління, за паливною ефективністю значно перевершує всі сучасні пробіотики та симбіотики.
Механізм дії цієї харчової добавки заснований на революційному відкритті, що набагато корисніше вживати не живі кисломолочні бактерії та пробіотики, що містяться в йогуртах, а продукти їх секреції - біорегулятори, які посилюють і активізують колонізацію власних кисломолочних бактерій в кишечнику конкретного організму. Це стало проривом в області мікробіології та дало початок новому напрямку в фармакології - створення продуктів, що відроджують власну неповторну для кожної людини мікрофлору в різних органах і ділянках тіла.
Виробничі потужності корпорації розташовуються в 90 кілометрах на північний захід від Токіо, біля підніжжя величної гори Фудзі - легендарного символу Японії. Це місце було вибрано тому, що околиці гори Фудзі є національним заповідником, а отже забезпечуються ідеальні умови для виробництва екологічно чистого продукту.
Перед посівом насіння соєвих бобів, саджають насіння польової гірчиці, яка забезпечує ґрунт добривом. Компанія ні в якому разі не використовує хімікати при вирощуванні соєвих бобів, тому тут ведеться щоденна копітка робота по боротьбі з бур'янами та шкідниками. Президент корпорації переконаний, що при використанні хімікатів не можна отримати продукт, що допомагає поліпшити здоров'я. Цінні боби перевіряються по одному, в перероблювання йдуть зерна тільки найвищої якості.
Компанія ретельно стежить за тим, щоб у виробництво йшли абсолютно безпечні та якісні продукти для здоров'я людей і навколишнього середовища.