КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Лецитин з Яєчного Жовтка – дієтична добавка від Natures Plus, джерело лецитину – речовини, вкрай важливої для здоров'я, покращення функції нервової системи, роботи головного мозку.
Лецитин із яєчного жовтка – це найбільш корисна, безпечна та чиста формула лецитину. На відміну від соєвого та соняшникового, яєчний лецитин не пригнічує роботу щитоподібної залози, не має побічних властивостей, безпечний для дітей та людей похилого віку. Яєчний лецитин можна по праву назвати преміальною добавкою, оскільки до її складу входить концентрат яєчного жовтка – дуже корисний та складний у виробництві елемент.
Лецитин – це практично синонім фосфоліпідів. З них складається 50% печінки, 30% мозку та понад 75% мембран кожної клітини нашого організму. Найважливішими складовими фосфоліпідів є інозитол (вітамін В8) та холін (вітамін В4). Саме ці вітаміни забезпечують правильну роботу мозку та нервових клітин.
Перша та головна властивість лецитину – це позитивний вплив на нервову систему та мозок. Якщо Ви відчуваєте роздратування та постійний стрес, проблеми зі сном, розбитість, порушення пам'яті та розсіяність, Вашому організму не вистачає інозитолу та холіну. Наступна властивість лецитину – це нормалізація роботи печінки, підшлункової залози та регулювання рівня холестерину.
Справді, печінка на 50% складається з лецитину, а тому це найнадійніший і ефективніший засіб для правильної роботи цього важливого органу. Як уже було сказано, саме лецитин з яєчного жовтка найбезпечніший і нешкідливий для організму. Також лецитин відновлює стінки клітин організму, служить профілактикою серцево-судинних захворювань, нормалізує згортання крові, впливає на роботу ШКТ і підвищує працездатність. Ця добавка підходить як дітям, так і дорослим.
Рекомендація до застосування:
- розлади нервової системи
- інтоксикація печінки
- проблеми з репродуктивною функцією
Спосіб застосування:
Приймати 1 желатинову капсулу двічі на день. Інша дозування може бути призначена лікарем. Капсули можна розкривати та додавати до їжі.
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності та годуванні груддю, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок.
У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Форма випуску:
Капсули - 180 штук.
Ця продукція не є лікарським засобом.
При використанні та передруку матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
Склад:
Елемент | Вага | Одиниця | Відсоток |
Порція | |||
Порцій в упаковці | |||
Холестерин | 16 | мг | 5 |
Чистий концентрат яєчного жовтка | 600 | мг | |
Нейтральні ліпіди | 350 | мг | |
L-Альфа-Лецитин | 70 | мг | |
Фосфатидилетаноламін | 6,7 | мг |
Інші інгредієнти:
Рослинна целюлоза, дикальційфосфат, діоксид кремнію, магнію стеарат і очищена вода.Не містить
Штучних барвників та консервантів, дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої та молока.