Напій на основі чаю маття Удзи Ujicha Yanoen Грін-Ті 200 г

Виробник: Matcha-Japan, Японія
Код Товару: 674284
Даний товар недоступний до замовлення або знятий з виробництва. Телефонуйте і ми підберемо вам аналогічний товар!
(096) 501-11-77
При замовленні від 2000 грн, доставка безкоштовно!
delivery

КУР'ЄР КИЇВ

тимчасово не доступний

НОВА ПОШТА (відділення)

за тарифом

НОВА ПОШТА (поштомат)

перевізника

ukrposhta

УКРПОШТА

за тарифом
перевізника

ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ

При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.

ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ

Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)

Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)

ПІСЛЯПЛАТА

Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.

ГАРАНТІЇ

  • Всі посилки застраховані!
  • Виключно оригінальна продукція *
  • Товари тільки з хорошим терміном
  • Повернення коштів при відмові

* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень

Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)

Склад:

цукровий пісок, глюкоза, порошок маття Удзи (Японія).

  Написати відгук

FitoBlog - Все про здоров'я, красу та спорт

Напій на основі чаю маття містить ті ж корисні компоненти що і чистий чай. Він припаде до смаку дорослим і дітям, оскільки доповнений цукром і глюкозою, має приємний солодкуватий смак і вишуканий аромат. Заварювати маття можна як звичайною водою, так і молоком, причому порошок добре розчиняється і в холодній, і в гарячій рідині. На сході маття додають в десерти, роблять з нього желе, пастилу та інші солодощі. Універсальний і смачний напій на основі зеленого чаю маття наповнить ваш організм енергією, корисними речовинами та антиоксидантами.Примітно, що на сході порошкоподібний чай з'явився раніше листового. Його використовували як лікарський порошок і додавали в їжу. Трохи пізніше маття став окремим напоєм, удосконаливши технологію подрібнення і підготовки чайного листа. Кращий чайний лист видобувається в провінції Удзи в Кіото. Порошковий зелений чай отримують з допомогою особливої технології подрібнення до 15 мікронів. Такий порошковий напій повністю засвоюється організмом людини, вкл...