Чай зелений Маття Ujicha Yanoen стік 2 г

Виробник: Matcha-Japan, Японія
Код Товару: 674325
Даний товар недоступний до замовлення або знятий з виробництва. Телефонуйте і ми підберемо вам аналогічний товар!
(096) 501-11-77
При замовленні від 2000 грн, доставка безкоштовно!
delivery

КУР'ЄР КИЇВ

тимчасово не доступний

НОВА ПОШТА (відділення)

за тарифом

НОВА ПОШТА (поштомат)

перевізника

ukrposhta

УКРПОШТА

за тарифом
перевізника

ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ

При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.

ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ

Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)

Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)

ПІСЛЯПЛАТА

Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.

ГАРАНТІЇ

  • Всі посилки застраховані!
  • Виключно оригінальна продукція *
  • Товари тільки з хорошим терміном
  • Повернення коштів при відмові

* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень

Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)

Склад:

порошок маття Удзи (Японія).

  Написати відгук

FitoBlog - Все про здоров'я, красу та спорт

На сході зелений чай спочатку мав традиційний порошкоподібний вигляд і використовувався як лікарський засіб. Вирощуванням класичного зеленого чаю маття або матча займається провінція Удзи в Кіото. Чаєм з цього регіону воліє сам імператор піднебесної, тому він так високо цінується. Порошковий зелений чай отримують з допомогою особливої технології подрібнення чайного листа. Маття виробляють з молоденьких верхніх листочків, які перед збором були закриті соломою протягом 20 днів. Завдяки подрібненню в 15 мікронів чай повністю засвоюється організмом людини, включаючи нерозчинні речовини, такі як хлорофіли, вітаміни та сітківка.Маття звичайно не заварювали, а додавали в їжу і напої. Значно пізніше в Європі, а потім і на сході стали заварювати чай маття як самостійний продукт. Він має високі антиоксидантні властивості, багатий на вітаміни та містить корисний хлорофіл. У чайному листі містяться вітаміни А та Е, залізо, калій і кальцій. Регулярне вживання чаю допоможе налагодити роботу шлунково...