Чай зелений Маття Уджі-но-сіро Ujicha Yanoen 40 г

Виробник: Matcha-Japan, Японія
Код Товару: 674280
Даний товар недоступний до замовлення або знятий з виробництва. Телефонуйте і ми підберемо вам аналогічний товар!
(096) 501-11-77
При замовленні від 2000 грн, доставка безкоштовно!
delivery

КУР'ЄР КИЇВ

тимчасово не доступний

НОВА ПОШТА (відділення)

за тарифом

НОВА ПОШТА (поштомат)

перевізника

ukrposhta

УКРПОШТА

за тарифом
перевізника

ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ

При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.

ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ

Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)

Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)

ПІСЛЯПЛАТА

Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.

ГАРАНТІЇ

  • Всі посилки застраховані!
  • Виключно оригінальна продукція *
  • Товари тільки з хорошим терміном
  • Повернення коштів при відмові

* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень

Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)

Склад:

зелений чай «маття» Уджі

  Написати відгук

FitoBlog - Все про здоров'я, красу та спорт

Історики стверджують що звичний нам листовий чай з'явився значно пізніше, спочатку зелений чай мав більш порошкоподібний вигляд і використовувався саме як лікарський засіб. Провінція Уджі в Кіото з давніх часів славиться своїм високосортним чаєм Маття або Матча. Порошковий зелений чай отримують з допомогою особливої технології подрібнення чайного листа. Маття виробляють з молоденьких верхніх листочків, які перед збором були закриті соломою протягом 20 днів. Завдяки подрібненню в 15 мікронів чай повністю засвоюється організмом людини, включаючи нерозчинні речовини, такі як хлорофіли, вітаміни та сітківка.Чай у вигляді порошку або маття спочатку додавали в їжу і напої, трохи пізніше стали заварювати як самостійний продукт. Він має високі антиоксидантні властивості, багатий на вітаміни та містить корисний хлорофіл. У чайному листі міститься вітаміни А та Е, залізо, калій і кальцій. Регулярне вживання чаю допоможе налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, прискорить процеси обміну і рег...