КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Клітковина висівок жита є продуктом підвищеної біологічної цінності і продуктом спеціального дієтичного вживання.
Властивості:
- при цукровому діабеті вживання клітковини житніх висівок перешкоджає зростанню рівня глюкози в крові після прийому їжі
- зменшується потреба в інсуліні та інших протидіабетичних препаратах
- є відмінним засобом для схуднення
- знижує ожиріння
- нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю
- сприяє поліпшенню стану шкіри
- прискорює регенерацію тканини
- покращує ріст волосся і нігтів
- незамінна для збереження зору і сильного імунітету
- сприяє очищенню організму від жовчних кислот, токсинів, виведенню нітратів, які потрапляють в організм при вживанні овочів і фруктів
- імеющеет унікальні властивості антиоксиданту і радіопротектора
- сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника
Рекомендації до застосування:
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, профілактики дисбактеріозу та нормалізації гормонального балансу.
Для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, печінки, підшлункової залози, для нормалізації моторної функції кишечника, підтримки серцево-судинної системи і запобігання атеросклерозу, ожиріння, геморою, тромбофлебіту, ішемії і діабету.
Спосіб застосування:
Клітковину житніх висівок можна і потрібно додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеву ікру, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби і хліба.
Додаючи клітковину житніх висівок в їжу, можна за 3-4 дні налагодити нормальну діяльність кишечника. Подібного ефекту не дає жоден лікарський препарат.
Клітковина житніх висівок - це корисна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно.
Можна попередньо запарити клітковину житніх висівок водою, а через півгодини воду злити. Після цього розбухлу клітковину рекомендується приймати з теплою водою або ж, просто додаючи в звичайну їжу, як зазначено вище.
У профілактичних цілях досить вживати 1-2 ч. ложки клітковини житніх висівок в день. Дітям можна давати клітковину житніх висівок з 2-х років. Добову норму клітковини житніх висівок підбирають суворо індивідуально, орієнтуючись на частоту випорожнень: бажано, щоб під час прийому клітковини випорежнення було 2 рази на добу. Починати слід з 1 чайної ложки 3 рази на добу. Поступово можна збільшувати дозу до 1 столової ложки 3 рази на добу.
У період постійного вживання в їжу клітковини висівок потрібно пити багато води - до 6 склянок на день.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до деяких компонентів.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 160 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруці матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь рослинної клітковини висівок жита
Основною цінністю клітковини з житніх висівок є високий вміст харчових волокон.
Клітковина з житніх висівок допомагає відрегулювати роботу кишечника, поліпшити мікрофлору і схуднути. Клітковина з житніх висівок дуже корисна для здоров'я і стрункої фігури. Висівки складаються з квіткової оболонки (шкірки) зерна, зернового зародка і алейронового шару зерна. Саме в висівках зберігається все найкорисніше, що є в зерні.
У висівках зосереджено 90% біологічно активних компонентів цільного зерна. Борошно же вищих сортів - це чистий крохмаль, в якому немає ні живих клітин, ні активних мікроелементів, необхідних нашому організму.
Корисні властивості жита були відомі ще в давнину. Всі продукти харчування, в основі приготування яких лежить жито, по праву належать до найбільш здоровим і корисним, тому що їх постійне вживання нормалізує травні і обмінні процеси, очищає організм, виводячи з нього шлаки, активізує імунні сили організму, посилює його захисні властивості. Клітковина висівок жита дуже багата необхідними для людини амінокислотами.
Регулярне вживання клітковини з житніх висівок сприяє зниженню рівня холестерину і цукру в крові. Так само клітковина з житніх висівок здатна налагоджувати жовчовиділення при дискінезії жовчного міхура, допомагає позбутися від запорів. Вживання клітковини з житніх висівок сприяє видаленню з організму шкідливих сполук важких металів.
Клітковина житніх висівок для схуднення
Дуже корисна клітковина з ржаних висівок людям з надмірною вагою, вона допомагає схуднути і придбати струнку фігуру. Їжа з великою кількістю клітковини повільніше поглинається і дає відчуття насичення на більш тривалий час. Так само клітковина з висівок підсилює перистальтику кишечника, що зменшує всмоктування поживних речовин і, отже, калорійність з'їденої їжі.
Крім того, набухаючи в шлунку і збільшуючись в обсязі, клітковина житніх висівок швидко створює ілюзію ситості, оберігаючи, таким чином, людину від переїдання, а, отже, від набору зайвої ваги і подальшого ожиріння.
У клітковині з житніх висівок містяться вітаміни групи B, вітаміни A і E. Крім цього, в висівках містяться мікроелементи, необхідні для нормального протікання обмінних процесів в організмі: калій, кальцій, фтор, мідь, цинк, магній, селен, хром і ін. Висівки сміливо можна віднести до корисних продуктів здорового харчування. При помелі зерна багато цінних мінеральних речовин руйнуються. У любителів мучного, як правило, підвищена кислотність шлункового соку. Якщо ж їжа приготовлена з неочищеного зерна або з застосуванням висівок, то вона допомагає запобігти запорам і супутні їм хвороби: геморой, ожиріння тощо, а так само: тромбофлебіт, ішемію, діабет.
Клітковина житніх висівок в боротьбі з ожирінням і цукровим діабетом
Рослинні волокна, яких багато в висівках, погано перетравлюються і, завдяки цьому, людина довше не відчуває голоду. Цим пояснюється популярність клітковини з житніх висівок у людей, які страждають надмірною вагою. Так само у клітковини з житніх висівок низька харчова цінність. У момент проходження по кишечнику клітковина з житніх висівок розбухає, утворюючи м'яку масу, яка очищає кишечник від продуктів розпаду і канцерогенів. За рахунок цього клітковина з житніх висівок має властивість зменшувати в крові кількість цукру і холестерину.
Клітковину з житніх висівок рекомендують хворим на цукровий діабет, як ефективний допоміжний засіб. Систематичне вживання її в їжу відновлює обмін речовин і знижує вміст цукру в крові.
Клітковина житніх висівок уповільнює засвоєння вуглеводів і, тим самим, гальмує процес наростання рівня глюкози в крові. У зв'язку з цим, регулярне вживання її в їжу корисно людям, які хворіють на цукровий діабет (тобто введення в раціон харчування клітковини житніх висівок дозволить хворим на діабет істотно зменшити кількість споживаних інсуліносодержащіх препаратів). Житні висівки знижують секрецію інсуліну і таким чином захищають організм від розвитку інсулінорезистентності, а значить і від появи діабету 2 типу та серцево-судинних захворювань.
Дані наукових досліджень показують, що при цукровому діабеті, наприклад, вживання клітковини житніх висівок перешкоджає зростанню рівня глюкози в крові після прийому їжі. Відповідно зменшується потреба в інсуліні та інших протидіабетичних препаратах.
Клітковина житніх висівок для нормальної роботи серцево-судинної системи
До складу житніх висівок входять вітаміни Е, А, РР, вітаміни групи B, кальцій, фосфор, цинк, марганець і ін. мінерали. Білок жита містить такі корисні амінокислоти, як лізин і треонін.
У зв'язку з вмістом в клітковині житніх висівок вітамінів B3, B6, B9, в організмі людини значно знижується рівень холестерину в крові, що є ефективною перешкодою утворення в судинах атеросклеротичних бляшок. Вітамін B1, що входить до складу житніх висівок, в організмі людини перетворюється в кокарбоксилазу, відчутно допомагає позитивний вплив на багато функцій серцево-судинної системи. Калій та магній, що містяться в клітковині житніх висівок, вкрай необхідні нашому серцю і судинам. Таким чином, регулярне вживання в їжу клітковини житніх висівок - відмінний профілактичний засіб проти атеросклерозу, тахікардії, аритмії, порушень коронарного звернення, інфаркту міокарда, інсульту. Так, наприклад, авітаміноз лікують відваром з житніх висівок. 1 ст. ложка клітковини житніх висівок заливається склянкою води, кип'ятити протягом хвилини, а потім настоюється протягом години. Відціджену рідина приймають 3 р. в день незадовго до їжі. Разова доза прийому - 1/2 склянки. При алергії фахівці рекомендують щодня протягом 20 хв. приймати ванни з додаванням клітковини житніх висівок. Для приготування такої ванни слід попередньо настояти за 4 години суміш, що складається з 1 кг клітковини житніх висівок і 4 л окропу. Безпосередньо перед початком процедури настій відціджують в ванну. При вугрової висипки корисно кілька разів на день приймати всередину відвар з клітковини житніх висівок.
Як стверджують вчені, людина жила б довше, і відчував би себе краще, якби в його харчуванні було більше клітковини з грубої, погано перетравлюються їжі. Саме такою їжею є висівки. Через великий вміст клітковини вони погано перетравлюються.
Користь клітковини житніх висівок для жіночого і чоловічого організму
Завдяки унікальним властивостям жита, її можна розглядати не тольдо такої корисний продукт здорового харчування, але і як природні ліки. За старих часів вважалося, що вживання в їжу жита підвищує життєвий тонус і піднімає настрій. Так само жито має загальнозміцнюючу дію і нормалізує обмін речовин.
На відміну від житнього хліба, відвар клітковини житніх висівок надає закріплюючу дію. Його корисно пити при проносі. Ще відвар з клітковини житніх висівок допомагає впоратися зі стійким кашлем. Це хороший відхаркувальний і пом'якшувальний засіб. Його корисно застосовувати при туберкульозі легень, атеросклерозі, гіпертонії, анемії, а так само як засіб, що поліпшує серцеву діяльність. За старих часів на Русі говорили: "Жито дає людині випрямитися". Сучасна наука пояснює це тим, що в зерні жита найбільш повно зібрані всі вітаміни групи B, які життєво необхідні хребту. Причому саме в висівках жита ці вітаміни знаходяться в найбільш засвоюваній для нашого травлення формі. Вживання в їжу клітковини висівок жита дозволяє зберігати працездатність протягом одного дня, бути енергійним і здоровим.
Житні висівки багаті поліненасиченими кислотами Омега-3 і омега-6. У зв'язку з цим, вони так само, як і лляна олія, нормалізують баланс естрогенів в організмі жінки, і тому їх вживання в їжу дуже корисно для профілактики і лікування раку молочної залози, ендометріозу, міоми матки та інших "жіночих" захворювань.
Чоловікам введення в раціон харчування клітковини житніх висівок, багатих вітаміном Е (вітамін молодості), допоможе відновити потенцію і зберегти на довгі роки "чоловічу" силу.
Регулярне вживання клітковини житніх висівок сприяє видаленню з організму шкідливих сполук важких металів. Вживання клітковини житніх висівок в їжу нормалізує роботу кишечника і зменшує ризик виникнення пухлин в районі товстої кишки. Завдяки клітковині житніх висівок процес травлення зміщується нижче тієї області в товстій кишці, де зазвичай розвивається пухлина.
Складається враження, що клітковина житніх висівок корисна буквально у всьому. Так воно і є. Протипоказання можуть бути лише у випадках загострення гастритів, поліпів, виразковій хворобі шлунка. На час загострення прийом клітковини житніх висівок краще припинити, поки рецидив не закінчиться.
Якщо у Вас вечорами виникає гостре відчуття голоду, а їсти після 18:00 у цілях нормалізації ваги Вам не радив дієтолог, стакан кефіру з жменею клітковини житніх висівок відмінно зніме почуття голоду.
Їжа, збагачена висівками, сприяє утворенню особливого речовини, що запобігає пошкодження клітин. Фахівці в області харчування вважають, що в день в наш з Вами шлунково-кишковий тракт має надходити близько 30 грам харчових волокон. Харчові волокна (клітковина) створюють відчуття насичення. Крім цього вони стимулюють жовчовиділення, рухову функцію кишечника, розріджують вміст кишечника і формують, збільшують кількість калових мас, позитивно впливають на кишкову мікрофлору, ефективно зменшують кількість вмісту холестерину в крові. Брак клітковини в сучасному харчуванні є однією з причин виникнення запорів, головним фактором ризику розвитку поліпів товстої і прямої кишки, геморою.
Клітковина житніх висівок необхідна для злагодженої роботи травної системи і ефективна в профілактиці онкологічних захворювань. Клітковина, якої особливо багаті житні висівки, здатна своєю пористою структурою утримувати велику кількість води. У зв'язку з цим, потрапляючи в кишечник, вона сприяє розрідженню калових мас та активному просуванню їх по товстій кишці. Саме завдяки цій властивості, клітковина житніх висівок корисна тим, хто страждає частими запорами.
У клітковині житніх висівок містяться речовини, які збуджують перистальтику кишечника і сприяють виділенню шлаків. Найважливіший для людини мікроелемент - залізо, так само залишається у висівках (на відміну від борошна).
Головне властивість висівок - це здатність утримувати воду. Наприклад, 1 грам висівок може утримати 5 грам води. Саме це забезпечує посилення перистальтики товстої кишки і збільшує обсяг калових мас. Завдяки клітковині зменшується можливість контакту потрапили в організм шкідливих речовин і побічних продуктів обміну речовин зі слизовою оболонкою товстої кишки, що зводить до мінімуму ризик виникнення раку товстої кишки і геморою. Крім того, клітковина служить відмінним живильним середовищем для корисної мікрофлори кишечника. Завдяки цьому вживання клітковини житніх висівок є ефективним способом профілактики і лікування дисбактеріозу.
Відмінно допомагають травленню і вітаміни групи B, якими багаті житні висівки (вітаміни В2 і ВЗ благотворно впливають на слизову оболонку всього травного тракту, вітамін ВЗ стимулює вироблення шлункового соку і моторну функцію шлунка, а так само посилює активність печінки і підшлункової залози). Клітковина житніх висівок нормалізує процес жовчовиділення, а так само адсорбує на себе шкідливі жовчні кислоти і "поганий" холестериін, що утворюються в результаті печінково-кишкового обороту жовчі. Це є підставою рекомендувати регулярне вживання в їжу клітковини житніх висівок для профілактики і лікування дискінезії жовчних шляхів, жовчнокам'яної хвороби та інших захворювань печінки, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів.
Користь клітковини житніх висівок - і лікувальна, і поживна - незмірно. Вона ідеально очищає кишечник, що є запорукою здоров'я і довголіття.
На Русі запарені житні висівки здавна застосовували в народній медицині як послаблюючий і нормалізує травлення засіб, при отруєннях, для лікувальних ванн, як пом'якшувальний засіб при псоріазі, екземі, сухості шкіри. У Франції придворні лікарі використовували висівки як вірний засіб від серцевих недуг. В даний час клітковину житніх висівок використовують і в косметології для приготування масок для в'янучої шкіри обличчя.
Вживання 20-30 грам клітковини житніх висівок в день запобігає виникненню і розвиток поліпів у прямій кишці у хворих на родинний поліпоз товстої кишки. У хворих несімейним поліпоз вдається уникнути повторної появи поліпів після їх видалення хірургічним шляхом.
Відгуки покупців 2
Іра | 27.07.2021 |
Дуже корисна штука, їм клітковину між прийманнями їжі, чистить кишкіник, та покращився стул, |
Лариса | 11.09.2015 |
Очень хорошо чистит кишечный тракт. И способствует нормализации веса. И теперь я даже могу слопать кусочек тортика, не думая о том, что калории испортят мою фигуру))))) |
Дивитися всі відгуки →
Склад:
До складу житніх висівок входять вітаміни Е, А, РР, вітаміни групи B, кальцій, фосфор, цинк, марганець і ін. мінерали. Білок жита містить такі корисні амінокислоти, як лізин і треонін.
Рекомендуємо почитати:
- Клітковина – що це і в яких продуктах міститься?