КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Клітковина висівок ячменю є продуктом підвищеної біологічної цінності і продуктом спеціального дієтичного вживання.
Властивості:
- є відмінним засобом для схуднення
- знижує ожиріння
- нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю
- сприяє поліпшенню стану шкіри
- прискорює регенерацію тканини
- покращує ріст волосся і нігтів
- незамінна для збереження зору і сильного імунітету
- нормалізує баланс естрогенів в організмі жінки і корисна для профілактики і лікування раку молочної залози, ендометріозу, міоми матки, і інших жіночих захворювань
- чоловіками допоможуть відновити потенцію і на довгі роки збережуть чоловічу силу
- сприяє очищенню організму від жовчних кислот, токсинів, виведенню нітратів, які потрапляють в організм при вживанні овочів і фруктів
Рекомендації до застосування:
Рекомендується використовувати в раціонах харчування при підвищеному фізичному і психоемоційної навантаженнях, як додаткове джерело харчових волокон, білка, вітамінів, макро- і мікроелементів; для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, печінки, підшлункової залози, для нормалізації моторної функції кишечника, підтримки серцево-судинної системи і запобігання атеросклерозу, ожиріння, геморою, тромбофлебіту, ішемії і діабету.
Для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, профілактики дисбактеріозу та нормалізації гормонального балансу.
Спосіб застосування:
Клітковину висівок ячменю можна і потрібно додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеву ікру, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби і хліба.
Додаючи клітковину висівок ячменю в їжу, можна за 3-4 дні налагодити нормальну діяльність кишечника. Подібного ефекту не дає жоден лікарський препарат.
Клітковина висівок ячменю - це корисна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно.
Можна попередньо запарити клітковину висівок ячменю водою, а через півгодини воду злити. Після цього розбухлу клітковину рекомендується приймати з теплою водою або ж, просто додаючи в звичайну їжу, як зазначено вище.
У профілактичних цілях досить вживати 1-2 ч. Ложки клітковини висівок ячменю в день. Дітям можна давати клітковину висівок ячменю з 2-х років. Добову норму клітковини висівок ячменю підбирають суворо індивідуально, орієнтуючись на частоту випорожнення: бажано, щоб під час прийому клітковини випорожнення було 2 рази на добу. Починати слід з 1 чайної ложки 3 рази на добу. Поступово можна збільшувати дозу до 1 столової ложки 3 рази на добу.
У період постійного вживання в їжу клітковини висівок потрібно пити багато води - до 6 склянок на день.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до деяких компонентів.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 160 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруці матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь рослинної клітковини висівок ячменю.
Основною цінністю клітковини з висівок ячменю є високий вміст харчових волокон. Клітковина з висівок ячменю допомагає відрегулювати роботу кишечника, поліпшити мікрофлору і схуднути. Клітковина з висівок ячменю дуже корисна для здоров'я і стрункої фігури.
Висівки складаються з квіткової оболонки (шкірки) зерна, зернового зародка і алейронового шару зерна. Саме в висівках зберігається все найкорисніше, що є в зерні. У висівках зосереджено 90% біологічно активних компонентів цільного зерна. Борошно же вищих сортів - це чистий крохмаль, в якому немає ні живих клітин, ні активних мікроелементів, необхідних нашому організму.
Регулярне вживання клітковини з висівок ячменю сприяє зниженню рівня холестерину і цукру в крові. Так само клітковина з висівок ячменю здатна налагоджувати жовчовиділення при дискінезії жовчного міхура, допомагає позбутися від запорів. Вживання клітковини з висівок ячменю сприяє видаленню з організму шкідливих сполук важких металів.
Клітковина висівок ячменю для схуднення
Дуже корисна клітковина з висівок ячменю людям з надмірною вагою, вона допомагає схуднути і придбати струнку фігуру. Їжа з великою кількістю клітковини повільніше поглинається і дає відчуття насичення на більш тривалий час. Так само клітковина з висівок підсилює перистальтику кишечника, що зменшує всмоктування поживних речовин і, отже, калорійність з'їденої їжі.
Крім того, набухаючи в шлунку і збільшуючись в обсязі, клітковина висівок ячменю швидко створює ілюзію ситості, запобіжніяя, таким чином, людину від переїдання, а, отже, від набору зайвої ваги і подальшого ожиріння.
У клітковині з висівок ячменю містяться вітаміни групи B, вітаміни A і E. Крім цього, в висівках містяться мікроелементи, необхідні для нормального протікання обмінних процесів в організмі: калій, кальцій, фтор, мідь, цинк, магній, селен, хром і ін. Висівки сміливо можна віднести до корисних продуктів здорового харчування. При помелі зерна багато цінних мінеральних речовин руйнуються. У любителів мучного, як правило, підвищена кислотність шлункового соку. Якщо ж їжа приготовлена з неочищеного зерна або з застосуванням висівок, то вона допомагає запобігти запори і супутні їм хвороби: геморой, ожиріння тощо, а так само: тромбофлебіт, ішемію, діабет.
Клітковина висівок ячменю в боротьбі з ожирінням і цукровим діабетом
Рослинні волокна, яких багато в висівках, погано перетравлюються і, завдяки цьому, людина довше не відчуває голоду. Цим пояснюється популярність клітковини з висівок ячменю у людей, які страждають надмірною вагою. Так само у клітковини з висівок ячменю низька харчова цінність. У момент проходження по кишечнику клітковина з висівок ячменю розбухає, утворюючи м'яку масу, яка очищає кишечник від продуктів розпаду і канцерогенів. За рахунок цього клітковина з висівок ячменю має властивість зменшувати в крові кількість цукру і холестерину.
Клітковину з висівок ячменю рекомендують хворим на цукровий діабет, як ефективний допоміжний засіб. Систематичне вживання її в їжу відновлює обмін речовин і знижує вміст цукру в крові.
Клітковина висівок ячменю уповільнює засвоєння вуглеводів і, тим самим, гальмує процес наростання рівня глюкози в крові. У зв'язку з цим, регулярне вживання її в їжу корисно людям, які хворіють на цукровий діабет (тобто введення в раціон харчування клітковини висівок ячменю дозволить хворим на діабет істотно зменшити кількість споживаних інсуліносодержащіх препаратів).
Дані наукових досліджень показують, що при цукровому діабеті, наприклад, вживання клітковини висівок ячменю перешкоджає зростанню рівня глюкози в крові після прийому їжі. Відповідно зменшується потреба в інсуліні та інших протидіабетичних препаратах.
Клітковина висівок ячменю для нормальної роботи серцево-судинної системи
Висівки ячменю містять в легкозасвоюваній і активній формі вітаміни A, D, E, PP, K, вітаміни групи B, полісахариди, амінокислоти, мінеральні речовини і натуральний антибіотик гордецін.
У зв'язку з вмістом в клітковині висівок ячменю вітамінів B3, B6, B9, в організмі людини значно знижується рівень холестерину в крові, що є ефективним перешкодою утворення в судинах атеросклеротичних бляшок. Вітамін B1, що входить до складу висівок ячменю, в організмі людини перетворюється в кокарбоксилазу, відчутно допомагає позитивний вплив на багато функцій серцево-судинної системи. Калій та магній, що містяться в клітковині висівок ячменю, вкрай необхідні нашому серцю і судинам. Таким чином, регулярне вживання в їжу клітковини висівок ячменю - відмінний профілактичний засіб проти атеросклерозу, тахікардії, аритмії, порушень коронарного звернення, інфаркту міокарда, інсульту.
Як стверджують вчені, людина жила б довше, і відчував би себе краще, якби в його харчуванні було більше клітковини з грубої, погано перетравлюються їжі. Саме такою їжею є висівки. Через великий вміст клітковини вони погано перетравлюються.
Користь клітковини висівок ячменю для жіночого і чоловічого організму
Відвар висівок ячменю рекомендують при запальних захворюваннях шлунка і кишечника, як зміцнювальний засіб після операцій на органах черевної порожнини, для пом'якшення кашлю при бронхітах і ін. Захворюваннях дихальних шляхів, як особливе сечогінний і протизапальний засіб при нефритах і нефрозах, як засіб, що стимулює молоковідділення у матерів-годувальниць.
В якості дієтичного лікувально-профілактичний засіб відвар висівок ячменю застосовують при шлунково-кишкових захворюваннях. Столову ложку ячмінних висівок заливають однією склянкою води, настоюють 4-5 годин, потім варять 10 хвилин і проціджують. П'ють по 1 ст. ложці 4-5 разів на день.
Люди, які споживають більше рослинної клітковини, набагато менше схильні до розвитку хвороб серця, в порівнянні з тими, хто споживає мало клітковини. Те, що висівки мають лікувальні та захисні властивості, ймовірно пов'язано з вмістом в них великої кількості вітамінів, мінералів, антиоксидантів і фитонутриентов. Крім цього, деякі рослинні лігніни, що містяться у висівках, насправді є фитоестрогенами і їх регулярне споживання сприяє запобіганню новоутворень, пов'язаних з гормонами.
Ячмінь вважається одним з кращих злаків, що зміцнюють тіло і відновлюють сили. Він сприяє довголіттю.
Ячмінні висівки багаті вітамінами B3 і B6, а так само поліненасиченими кислотами Омега-3 і омега-6. У зв'язку з цим, вонинормалізують баланс естрогенів в організмі жінки, і тому їх вживання в їжу дуже корисно для профілактики і лікування раку молочної залози, ендометріозу, міоми матки та інших "жіночих" захворювань.
Чоловікам введення в раціон харчування клітковини висівок ячменю, багатих вітаміном Е (вітамін молодості), допоможе відновити потенцію і зберегти на довгі роки "чоловічу" силу.
Регулярне вживання клітковини висівок ячменю сприяє видаленню з організму шкідливих сполук важких металів. Вживання клітковини висівок ячменю в їжу нормалізує роботу кишечника і зменшує ризик виникнення пухлин в районі товстої кишки. Завдяки клітковині висівок ячменю процес травлення зміщується нижче тієї області в товстій кишці, де зазвичай розвивається пухлина.
Складається враження, що клітковина висівок ячменю корисна буквально у всьому. Так воно і є. Протипоказання можуть бути лише у випадках загострення гастритів, поліпів, виразковій хворобі шлунка. На час загострення прийом клітковини висівок ячменю краще припинити, поки рецидив не закінчиться.
Якщо у Вас вечорами виникає гостре відчуття голоду, а їсти після 18:00 у цілях нормалізації ваги Вам не радив дієтолог, стакан кефіру з жменею клітковини висівок ячменю відмінно зніме почуття голоду.
Їжа, збагачена висівками, сприяє утворенню особливого речовини, що запобігає пошкодження клітин. Фахівці в області харчування вважають, що в день в наш з Вами шлунково-кишковий тракт має надходити близько 30 грам харчових волокон. Харчові волокна (клітковина) створюють відчуття насичення. Крім цього вони стимулюють жовчовиділення, рухову функцію кишечника, розріджують вміст кишечника і формують, збільшують кількість калових мас, позитивно впливають на кишкову мікрофлору, ефективно зменшують кількість вмісту холестерину в крові. Брак клітковини в сучасному харчуванні є однією з причин виникнення запорів, головним фактором ризику розвитку поліпів товстої і прямої кишки, геморою.
Клітковина висівок ячменю необхідна для злагодженої роботи травної системи і ефективна в профілактиці онкологічних захворювань. Клітковина, якої особливо багаті висівки ячменю, здатна своєю пористою структурою утримувати велику кількість води.
У зв'язку з цим, потрапляючи в кишечник, вона сприяє розрідженню калових мас та активному просуванню їх по товстій кишці. Саме завдяки цій властивості, клітковина висівок ячменю корисна тим, хто страждає частими запорами.
У клітковині висівок ячменю містяться речовини, які збуджують перистальтику кишечника і сприяють виділенню шлаків. Найважливіший для людини мікроелемент - залізо, так само залишається у висівках (на відміну від борошна).
Головне властивість висівок - це здатність утримувати воду. Наприклад, 1 грам висівок може утримати 5 грам води. Саме це забезпечує посилення перистальтики товстої кишки і збільшує обсяг калових мас. Завдяки клітковині зменшується можливість контакту потрапили в організм шкідливих речовин і побічних продуктів обміну речовин зі слизовою оболонкою товстої кишки, що зводить до мінімуму ризик виникнення раку товстої кишки і геморою. Крім того, клітковина служить відмінним живильним середовищем для корисної мікрофлори кишечника. Завдяки цьому вживання клітковини висівок ячменю є ефективним способом профілактики і лікування дисбактеріозу.
Відмінно допомагають травленню і вітаміни групи B, якими багаті висівки ячменю (вітаміни B2 і B3 благотворно впливають на слизову оболонку всього травного тракту, вітамін B3 стимулює вироблення шлункового соку і моторну функцію шлунка, а так само посилює активність печінки і підшлункової залози). Клітковина висівок ячменю нормалізує процес жовчовиділення, а так само адсорбує на себе шкідливі жовчні кислоти і "поганий" холестерин, що утворюються в результаті печінково-кишкового обороту жовчі. Це є підставою рекомендувати регулярне вживання в їжу клітковини висівок ячменю для профілактики і лікування дискінезії жовчних шляхів, жовчнокам'яної хвороби та інших захворювань печінки, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів.
Користь клітковини висівок ячменю - і лікувальна, і поживна - незмірно. Вона ідеально очищає кишечник, що є запорукою здоров'я і довголіття.
На Русі запарені висівки ячменю здавна застосовували в народній медицині як послаблюючий і нормалізує травлення засіб, при отруєннях, для лікувальних ванн, як пом'якшувальний засіб при псоріазі, екземі, сухості шкіри. У Франції придворні лікарі використовували висівки як вірний засіб від серцевих недуг. В даний час клітковину висівок ячменю використовують і в косметології для приготування масок для в'янучої шкіри обличчя.
Вживання 20-30 грам клітковини висівок ячменю в день запобігає виникненню і розвиток поліпів у прямій кишці у хворих на родинний поліпоз товстої кишки.
Склад:
Висівки ячменю містять в легкозасвоюваній і активній формі вітаміни A, D, E, PP, K, вітаміни групи B, полісахариди, амінокислоти, мінерали та натуральний антибіотик гордецін. Ячмінні висівки багаті поліненасиченими жирними кислотами Омега-3 і омега-6.