КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Клітковина зародків кукурудзи є продуктом підвищеної біологічної цінності та продуктом спеціального дієтичного вживання.
Властивості:
- є відмінним засобом для схуднення
- знижує ожиріння
- нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю
- сприяє поліпшенню стану шкіри
- прискорює регенерацію тканини
- покращує ріст волосся і нігтів
- незамінна для збереження зору і сильного імунітету
- підвищує опірність організму до інфекційних захворювань і попереджає виникнення атеросклерозу
- сприяє очищенню організму від жовчних кислот, токсинів, виведенню нітратів, які потрапляють в організм при вживанні овочів і фруктів
Рекомендації до застосування:
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, профілактики дисбактеріозу та нормалізації гормонального балансу.
Спосіб застосування:
Клітковину зародків кукурудзи можна додавати в будь-які перші та другі страви, гарніри, овочеві та фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки та фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби та хліба.
Дорослим: по 1-2 ст. ложці в день.
Застереження!
З обережністю вживати при виразковій хворобі шлунка і 12-типалої кишки, захворюваннях нирок і схильності до діареї.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 190 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруці матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь рослинної клітковини зародків кукурудзи
Зародок кукурудзяного зерна - це безцінний дар природи, що володіє високою біологічною і харчовою цінністю.
Всі енергетичні та фізіологічно корисні речовини в основному містяться в зародках кукурудзи. У зародках кукурудзи міститься велика кількість фосфатидів, каротин, комплекс водо- і жиророзчинних вітамінів (E, A, B1, B2, B6, PP, C, K), макро- і мікроелементи (кальцій, калій, магній, фосфор, залізо, фтор, йод, молібден, мідь і ін.), незамінні амінокислоти (лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова, міристинова, гексадеценова, арахінова). Ці кислоти необхідні людині для процесів метаболізму і регулювання обміну холестерину. Вони перешкоджають відкладенню холестерину на стінках судин. При коронарному атеросклерозі вони скорочують ймовірність утворення тромбів. Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та омега-6 містяться в клітковині зародків кукурудзи, підвищують опірність організму до інфекційних захворювань і сприяють виведенню з організму надлишку холестерину, що запобігає виникненню атеросклерозу.
Вітамін Е (вітамін молодості), що міститься в клітковині зародків кукурудзи, подовжує життя еритроцитів - кров'яних клітин, що переносять кисень, допомагає організму ефективно засвоювати ще один важливий вітамін - А і має антиканцерогенну властивість. Вітамін Е є природним антиоксидантом, він перешкоджає старінню та омолоджує весь організм, починаючи діяти на клітинному рівні. Вітамін Е укріплює імунну і м'язову системи людини, відновлює чоловічу силу. Вітаміну A (каротину) в клітковині зародків кукурудзи міститься в 15 разів більше, ніж у квасолі та в 5 разів більше, ніж в горосі.
Вживання клітковини зародків кукурудзи в їжу відновлює енергетичний баланс, регулює найважливіші функції організму, допомагає протистояти важким захворюванням, несприятливих умов навколишнього середовища (радіаційне і хімічне забруднення, стреси), надає омолоджуючу і тонізуючу дію на людину, нормалізує обмін речовин, усуває симптоми хронічної втоми, підвищує захисні сили організму.
У клітковині зародків кукурудзи представлені в високих концентраціях каротиноїди, які володіють антиоксидантними властивостями та захищають організм від дії вільних радикалів. Регулярне вживання клітковини зародків кукурудзи попереджає поява новоутворень, зміцнює капіляри, покращує стан шкіри та колір обличчя, уповільнює процеси старіння.
Клітковина зародків кукурудзи для схуднення
Клітковина, як відомо, сприяє оптимізації функцій кишечника, зокрема, перистальтики. Вона сприяє очищенню від шкідливих речовин і нормалізує кавових мас.
Клітковина покращує травлення і прискорює просування мас по кишечнику.
При вживанні клітковини зародків кукурудзи організм пізніше посилає сигнал голоду, тому що зайнятий переробкою багатого амінокислотного комплексу, що міститься в зародках кукурудзи. Це є корисним для тих, хто хоче схуднути. Клітковина зародків кукурудзи створює сприятливі умови для існування нормальної мікрофлори кишечника і, таким чином, підвищує імунітет і сприяє кращому перетравленню їжі.
Рекомендований прийом для схуднення: 1-2 ст. ложки клітковини залити теплою водою і вживати 3 рази на день. Після прийому, протягом 2-х годин не їсти.
Клітковина зародків кукурудзи для активізації розумової діяльності
Завдяки гамма-аміномасляної кислоти, що є нейромедіатором і знаходиться в клітковині зародків кукурудзи, активізуються енергетичні процеси в головному мозку, поліпшується пам'ять і концентрація уваги. Тому клітковину зародків кукурудзи рекомендують приймати після інсультів, травм головного мозку і для нормалізації нервових процесів.
Клітковина зародків кукурудзи для нормалізації гормонального балансу
Вітамін Е і комплекс вітамінів B гармонізують роботу статевої системи та знімають запальні процеси. Тому клітковину зародків кукурудзи рекомендують приймати при порушеннях менструального циклу, гормональних дисфункціях, в клімактеричному періоді та при полікістозі яєчників.
Клітковина зародків кукурудзи для профілактики дисбактеріозу
Натуральна клітковина зародків кукурудзи надає ефективний вплив на функцію прямої кишки та склад фекалій, викликаючи збільшення мас стільця. Наприклад, додавання в раціон 50 гр. клітковини кукурудзяних зародків призводить до збільшення маси фекалій в 3-4 рази скоротити тривалість транспорту з 58 до 40 годин.
Мікрофлора кишечника
Метаболізм клітковини - єдиний обмінний процес в організмі, який протікає в некислородному середовищі. Енергія, що утворюється при цьому, необхідна для розмноження і підтримки життєдіяльності бактерій в прямій кишці. Тому вживання клітковини зародків кукурудзи рекомендовано при дисбактеріозі кишечника.
Попередження раку товстої кишки
Збільшенням калових мас і зменшенням часу їх транзиту, забезпечується більш короткочасний контакт вмісту товстого кишечника з канцерогенами, радіонуклідами, важкими металами та збільшення абсорбції канцерогенних речовин.
Клітковина зародків кукурудзи для набору м'язової маси
Клітковина зародків кукурудзи сприяє швидкому набору м'язової маси, збільшення силових показників, відновленню після напружених тренувань. Тому вона дуже корисна для харчування спортсменів, що займаються важкими видами спорту. Для росту м'язів необхідний будівельний матеріал у вигляді амінокислот, а їх якраз в надлишку в клітковині зародків кукурудзи. За своїми властивостями, складом і харчовою цінністю білки кукурудзяного зародка можна порівняти з фізіологічно активними білками тваринного походження, наприклад, білками сухого молока, курячих яєць, казеїну і сухого яловичого м'яса.
Рекомендований прийом для набору м'язової маси: Приймати по 2-3 столові ложки клітковини зародків кукурудзи 3 рази в день, запиваючи водою або молоком. Можна розмішати клітковину в склянці молока, кефіру, соку і дати трохи настоятися. Цілеспрямоване вживання клітковини зародків кукурудзи для набору м'язової маси рекомендується проводити 2-х, 3-х тижневими курсами.
Клітковина зародків кукурудзи при хворобах
- вживання в їжу клітковини зародків кукурудзи допомагає профілактиці практично всіх хвороб:
- цілюще впливає на функціонування організму і м'яко координує його роботу;
- регулює і відновлює правильну дію життєво важливих процесів в організмі;
- врівноважує і нормалізує обмін речовин; підвищує імунітет;
- стабілізує та омолоджує всі системи організму: нервову, ендокринну, кровоносну, лімфатичну, травну, дихальну, видільну, терморегуляційну, енергетичну, опорно-рухового, репродуктивну і ряд інших дрібних систем і підсистем;
- сприяє розсмоктуванню різних новоутворень злоякісних і доброякісних пухлин, поліпів, кіст, жировик, міом, фібром і т.п .;
- збагачує кров киснем, доокисліть різні продукти розпаду та енерготонізуя тканини, підвищує витривалість організму до холоду і кисневого голодування;
- сприяє усуненню запальних процесів;
- нормалізує мікрофлору кишечника, відновлюючи її до кондицій мікрофлори дитини, яка не отруєного "цивілізованої" їжею;
- виводить з організму продукти життєдіяльності клітин, отрути, "поганий" холестерин, неорганічні, лікарські та ін. шкідливі речовини;
- нормалізує рівень цукру в крові;
- усуває ламкість нігтів, випадіння волосся, відновлює їх колір і природну густоту;
- сприяє поверненню гостроти зору;
- знижує ожиріння, як загальне (огрядність), так і місцеве (окремих частин тіла). При вживанні клітковини зародків кукурудзи неможливе переїсти;
- сприяє активному довголіттю.
Клітковина зародків кукурудзи використовується в раціонах дієтичного харчування при підвищеному фізичному і психоемоційному навантаженні, як додаткове джерело харчових волокон, білка, вітамінів, макро- і мікроелементів; для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, печінки, підшлункової залози, для нормалізації моторної функції кишечника, підтримки серцево-судинної системи та запобігання атеросклерозу. Клітковина зародків кукурудзи - енергетично багатий продукт, що має унікальні властивості антиоксиданту і радіопротектора.
Склад:
жири:
Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та омега-6
вітаміни:
А, B1, B2, B6, РР, С, К