(096) 501-11-77
КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Мигдаль звичайний - невелике дерево або чагарник 6-10 м заввишки з білими або світло-рожевими квітками. Плід - костянковідний, зверху повстяний, з сухим шкірястим екзокарпієм, який при дозріванні легко відділяється від дерев'янистої кісточки. Існує дві морфологічні форми мигдалю, які мало відрізняються - гірка і солодка. У дикорослого гіркого мигдалю поверхня кісточки гладка, а ядро насіння гірке. У солодких форм поверхня кісточки дірчасто-ямчата, а насінне ядро солодке.
Насіння солодкого мигдалю містять 30-62% жирної олії, до 20% білка, до 10% сахарози, глюкозу, слизу, ферменти, вітаміни (В1, В2, В5, В6, PP, С, каротин), дубильні речовини, аспарагін, холін, близько 20 макро- і мікроелементів. Ядра солодкого культурного мигдалю використовуються для отримання жирної олії, а також є цінним дієтичним продуктом.
Насіння гіркого мигдалю відрізняються меншим вмістом цукрів (3-5%) і жирної олії (35-38%). Ядра гіркого мигдалю неїстівні через наявність глікозиду синильної кислоти амигдалина (1,5-8%): вони гіркі на смак і токсичні, тому, що під дією ферменту емульсину (він є в ядрах плода) і соляної кислоти шлункового соку амигдалин розпадається на глюкозу, Бензальдегід і дуже отруйну синильну кислоту.
Рекомендації до застосування:
Жирна мигдальна олія належить до класичних видів косметичної сировини. Мигдальна олія входить до складу багатьох косметичних засобів, переважно поживних і нічних кремів. Олія проявляє регенеруючу, протизапальну, ранозагоювальну, зволожувальну, тонізувальну дію. Мигдальну олію використовують при лікуванні пролежнів, герпесу, опіків, саден, ран. Мигдальну олію рекомендують в чистому вигляді та в складі лікувальних і косметичних мазей або емульсій як протизапальний, протисвербіжний, пом'якшувальний, обгортальний засіб для догляду за шкірою як дітей, так і літніх людей. Мигдальну олію використовують для масажу проблемних зон при целюліті, обробки огрублих ділянок шкіри та при видимому судинному малюнку на шкірі.
Мигдальна олія в чистому вигляді, а також у складі аромасуміші або готових косметичних засобів є ефективним тонізуючим засобом для шкіри всіх типів. При повсякденному догляді за шкірою вона сприяє її омолодженню, усуненню і профілактиці зморшок. Мигдальна олія усуває сухість, лущення, запалення шкіри, які викликані впливом агресивних факторів зовнішнього середовища. ЇЇ рекомендують для поліпшення росту і зміцнення волосся у вигляді масок або в складі мийних засобів.
Олія, отримана холодним пресуванням, застосовується всередину при гастритах, колітах, запорах (особливо у грудних дітей) і як основа для лініментів.
Спосіб застосування:
- Масаж. Кілька крапель олії нанести на кінчики пальців і втерти в шкіру. Мигдальна олія може бути використана при цьому в чистому вигляді, в суміші з іншими жирними оліями (авокадо, персикових, виноградних кісточок або жожоба) в рівних пропорціях або в аромакомпозиції як базова з додаванням ефірних олій (2-3 краплі на 1 столову ложку жирової основи). Для масажу волосистої частини голови можна використовувати або чисту мигдальну олію, або змішують її з олією жожоба в співвідношенні 1: 1.
- Збагачення косметичних засобів: 10 крапель мигдалевої олії додати до 10 г крему або 10 мл тоніка або лосьйону; на 100 мл шампуню або бальзаму для волосся додати 7-10 мл мигдалевої олії.
- Маски, аплікації, змазування. Для цих процедур мигдалеву олію можна використовувати в чистому вигляді, в суміші з іншими рослинними оліями в рівних пропорціях або в аромасуміші, як основу для розчинення ефірних олій.
- Для аплікацій на проблемні ділянки тіла, шию, обличчя при в'ялій і стомленій шкірі, а також для масок від зморшок навколо очей рекомендують аромасуміш, приготовлена з додаванням до 1 столової ложки жирової основи по 1-2 краплі санталової рожевої та ліметтової ефірних олій. Просочені цією сумішшю серветки накладати на проблемні зони на 15-20 хв 1-2 рази на день.
- При герпесі уражені ділянки змащують 4-5 разів на день мигдалевою олією, змішаною з ефірними оліями лаванди або чайного дерева в рівних пропорціях.
- Затвердіння на шкірі змащувати 2-3 рази на день чистою мигдалевою олією або аромасумішшю з додаванням ефірних олій чайного дерева, лаванди або майорану (по 1-2 краплі на 1 столову ложку жирової основи).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість.
Умови та термін зберігання:
Зберігати щільно закритим, у недоступному для дітей місці, при температурі не вище + 25°C. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Форма випуску:
Флакон 20 мл.
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруку матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
Склад:
Мигдальна олія невисихаюча, майже безбарвна або жовтувата, без запаху, з приємним смаком. У її складі містяться жирні кислоти та неомильні речовини (близько 0,5%) - фітостерини, вітаміни (в тому числі вітамін Е). Жирні кислоти в основному представлені гліцеридами олеїнової (70%), лінолевої (20%), пальмітинової (3%) кислот.