Напій бульйон з сушених грибів Шіїтаке Fuji Shokuhin 2 г

Виробник: Matcha-Japan, Японія
Код Товару: 674326
Даний товар недоступний до замовлення або знятий з виробництва. Телефонуйте і ми підберемо вам аналогічний товар!
(096) 501-11-77
При замовленні від 2000 грн, доставка безкоштовно!
delivery

КУР'ЄР КИЇВ

тимчасово не доступний

НОВА ПОШТА (відділення)

за тарифом

НОВА ПОШТА (поштомат)

перевізника

ukrposhta

УКРПОШТА

за тарифом
перевізника

ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ

При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.

ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ

Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)

Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)

ПІСЛЯПЛАТА

Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.

ГАРАНТІЇ

  • Всі посилки застраховані!
  • Виключно оригінальна продукція *
  • Товари тільки з хорошим терміном
  • Повернення коштів при відмові

* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень

Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)

Склад:

гриби шіїтаке, обжарена сіль, цукор, порошковий соєвий соус, приправи (амінокислоти).

  Написати відгук

FitoBlog - Все про здоров'я, красу та спорт

Найцінніший і багатий на корисні складові гриб сходу - Шіїтаке. Його часто додають в їжу, роблять з нього порошки та чаї, використовують для настоянок і в якості харчової добавки. В екологічно чистих умовах лісу Кюсю шіїтаке вирощують на дубових полінах, так гриб вбирає в себе всі корисні складові природи. Умови клімату дозволяють підтримувати холодну температуру, а постійні тумани гарантують вологість в 9-10% відсотків. При таких погодних умовах гриб шіїтаке виростає найкраще. Регулярне вживання гриба в їжу дозволяє швидко наситити організм корисними мікроелементами, надає тонізувальну і загальнозміцнювальну дію.Сухий гриб зустрічається в цілому вигляді, але щоб використовувати як приправу його неодмінно подрібнюють в порошок. Потім з сухого гриба роблять бульйони, напої та харчові добавки. Бульйон Шіїтаке має чудовий аромат лісу і витончений смак умами. Шіїтаке по праву вважається східним королем грибів, оскільки він містить безліч амінокислот, жирних кислот і коензим Q10 - потужний ...