КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Іван-чай ферментований з обліпихою Original Herbs — дієтична добавка до раціону, яка створює оптимальні дієтологічні умови для нормалізації функціонування органів шлунково-кишкового тракту.
Іван-чай (листя хаменерія вузьколистого) – це аналог чорного чаю з наших широт без кофеїну у складі. Має приємний, трохи терпкий смак з пряно-трав'яним ароматом і медовими нотками. Містить багато корисних біологічно активних речовин, виготовляється з екологічно чистої сировини, зібраної у віддалених куточках українських Карпат.
Сировина (листя хаменерію вузьколистого) збирається в екологічно чистих районах Карпат. Піддається традиційній обробці без застосування ароматизаторів та барвників. Процес ферментації покращує смакові якості іван-чаю, у кілька разів збільшує кількість вітамінів та корисних речовин. Настої та відвари листя іван-чаю мають сильну протизапальну й протипухлинну дію. Встановлено здатність пригнічувати репродукцію вірусу простого герпесу.
Ферментований іван-чай містить багато пробіотиків, які підтримують здорову мікрофлору шлунково-кишкового тракту, що покращує травлення та зменшує ризик захворювань, пов'язаних зі шлунково-кишковим трактом. Листя іван-чаю містить каротин, аскорбінову кислоту, пектин, слиз, флавоноїди та інші корисні елементи. Іван-чай має протизапальні та обгортальні властивості, завдяки чому корисний при виразках, колітах та гастритах, а також при проблемах сечостатевої системи. Проявляє ефективність в профілактиці каменеутворення в жовчному міхурі.
Іван-чай та ягоди обліпихи містить велику кількість вітаміну С, яка підтримує стан імунної системи, покращує здатність організму боротися з інфекціями та прискорювати заживлення. Деякі дослідження показали, що ферментований іван-чай може допомогти знизити рівень холестерину в крові, покращити кровообіг та зменшити ризик захворювань серцево-судинної системи. Також обліпиха містить вітаміни А та Е, які мають антиоксидантні властивості та здатні покращувати стан шкіри.
Іван-чай підтримує нервову систему, полегшує стан при мігрені, неврозах та безсонні. Має заспокійливу та протисудомну дію. Здатний підсилювати дію седативних та заспокійливих засобів.
Проявляє ефективність при лікуванні різноманітних екзем, атопічного дерматиту, псоріазу та інших шкірних захворювань. Має ранозагоювальні властивості.
Також іван-чай поліпшує обмін речовин, сприяє схудненню, допомагає швидше одужати при нежиті та легкій застуді. Ефективний для профілактики та лікування простатиту та при зниженні потенції.
В чому особливість ферментованого Іван-чаю?
Класичний іван-чай виготовляється з сушених листків та квіток рослини іван-чай. Цей вид чаю не піддається ферментації. Зазвичай має ніжний трав'янистий смак.
Ферментований іван-чай піддають процесу ферментації, схожому на процес виробництва чорного чаю. Під час ферментації відбувається окислення листків, що призводить до зміни кольору і смакових якостей напою. Ферментований іван-чай має більш насичений колір та смак, порівняно зі звичайним іван-чаєм. Його смак може бути глибшим і складнішим, з ароматними нотками.
Переваги продукту:
- сприяє підтримці здоров'я органів ШКТ;
- зменшує ризики захворювань органів ШКТ;
- корисний при виразках, колітах та гастритах;
- ефективний при захворюваннях сечостатевої системи;
- посилює імунітет та прискорює процеси заживлення;
- сприяє зниженню холестерину у крові;
- зменшує ризики серцево-судинних захворювань.
Спосіб приготування:
1 чайну ложку чаю залити 300 мл окропу температурою 95-96 °C. Час заварювання — 8-10 хвилин. Можливе неодноразове заварювання.
Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до компонентів.
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в недоступному для дітей місці, в упаковці виробника, в захищеному від світла приміщенні, при температурі від +5°С до +25°С. Строк придатності 24 місяці.
Форма випуску:
Чай 40 г.
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруці матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове
Склад:
Ягода обліпихи (70%), лист іван-чаю (30%), ферментовані, гранульовані.
Рекомендуємо почитати:
- Що таке ферментовані продукти та яка їхня користь?
- Іван Чай – що це та чим корисний?