(096) 501-11-77
КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Рослинна клітковина - унікальний незамінний продукт. Це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі й біле борошно. Клітковину можна і корисно додавати до складу будь-яких страв. Клітковина з меленого насіння льону є продуктом підвищеної біологічної цінності та продуктом спеціального дієтичного вживання. Вона добре засвоюється і насичує організм цінними корисними речовинами. Можна й корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина - незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа та корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі та біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Властивості:
нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту сприяє зниженню рівня холестерину в крові покращує стан імунної системи покращує функціонування печінки зменшує ймовірність утворення тромбів є профілактикою захворювань щитоподібної залози та обов'язковим елементом в раціоні вагітних
Рекомендації до застосування:
Клітковина сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі та нормалізує мікрофлору кишківника. Клітковина рекомендується людям, які страждають надмірною вагою та ожирінням для нормалізації та корекції ваги. Таким особам вживанням клітковини можна замінити прийом їди, запиваючи її досить великою кількістю води. При цукровому діабеті ОМЕГА-3, що входить до складу клітковини, покращує дію інсуліну і захищає організм від виникнення і розвитку діабету. При цьому не тільки поліпшується сприйняття інсуліну, а й знижується вміст холестерину в крові.
Спосіб застосування:
Вживати: дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їди, запивати водою.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Умови та термін зберігання: Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 190 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення. При використанні та передруку матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Рослинна клітковина - унікальний незамінний продукт. Це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі та біле борошно. Клітковину можна і корисно додавати до складу будь-яких страв. Потрапляючи в шлунково-кишковий тракт, клітковина вбирає в себе все, що накопичилося в нашому кишківнику за довгі роки. А накопичилося там чимало: у середньостатистичної людини через нашарування на стінках товстого кишківника, його діаметр звужується у 2-3 рази. Ось ці нашарування (калові камені, гній, слиз і т.д.) вбирає в себе і виводить з організму клітковина. Очищаючи організм від токсичних речовин, клітковина виводить з організму нітрати, що потрапляють в організм з овочами та фруктами. Клітковина містить унікальний мікроелемент, важливість якого тільки зараз починає усвідомлюватися наукою. Це - кремній, який посилає і приймає імпульси мозку. Кремній має здатність "приклеювати" до себе віруси та хвороботворні мікроорганізми, невластиві людині, які потім виводить з організму. Виборча "склеювальна" здатність колоїдних систем кремнію, є унікальною. Віруси грипу, гепатиту, поліартриту, ревматизму та інші мікроорганізми, що викликають патологію, засмоктуються в колоїдні утворення кремнію силою електричного тяжіння, як в крові, так і в шлунково-кишковому тракті. Вплив клітковини на вагу людини обумовлений її впливом на обмін речовин. Саме порушення обміну речовин, веде до підвищення ваги. Клітковина не спалює жир, а усуває саму причину - порушення обмінних процесів в організмі. Ось чому люди, які мають зайву вагу, від клітковини худнуть, а худі навпаки набувають оптимальну вагу. Якщо ви любите їсти надміру - не забувайте додавати в вашу їжу клітковину: на її перетравлення йде більше енергії, ніж зазвичай. В середньому Ви будете втрачати 150 ккал в день, не докладаючи до цього зовсім ніяких зусиль. Рівно стільки ми втрачаємо за 20-ти хвилинну пробіжку. Клітковина - це не медикамент, який перестають приймати при одужанні. Вона повинна стати частиною вашого способу життя - Вашою щоденною їжею (нехай навіть в невеликих кількостях) і Вашою корисною звичкою. Адже якщо ми кожен день неминуче потроху засмічуємо організм, то повинен бути засіб, який очистить його.
Недостатнє використання клітковини в харчуванні людей, призвело до значного збільшення числа хворих на хронічний запор, геморой, апендицит, рак прямої кишки, дивертикульоз, запальні захворювання товстої кишки. Є дані про захисну дію клітковини при ішемічній хворобі серця, жовчнокам'яній хворобі, цукровому діабеті, ожирінні. Тому для профілактики обґрунтоване застосування клітковини, як засобу для очищення організму. Клітковина поглинає й утримує воду та регулює рухову активність кишківника, внутрішньокишковий тиск, створює відчуття ситості, полегшує переносність низькокалорійної дієти, нормалізує мікрофлору кишківника. У хлібі, при його тривалій тепловій обробці під час виготовлення, гине більшість вітамінів. При цьому вміст вітамінів в борошні вищих сортів - мізерна. Дріжджі, що містяться в хлібі, викликають процеси бродіння, що ведуть до патології кишківника. Клітковина є альтернативою хліба - теплова обробка триває секунди, у зв'язку з цим практично не гинуть вітаміни, а дріжджі повністю відсутні. Все це робить клітковину здоровим замінником хліба, їжею для розсудливих людей, які знають про неминучу розплату за невігластво в питаннях харчування. Пектини, що містяться в рослинній клітковині, називаються "ліками проти шкідливих впливів міста". Пектини - це природні полісахариди, які містяться майже у всіх рослинах. Пектини знижують вміст холестерину в організмі, сприяють нормалізації обмінних процесів, покращують периферичний кровообіг і перистальтику кишківника. Але найцінніша їх властивість в тому, що вони мають здатність очищати живі організми від шкідливих речовин. Причому цей природний "чистильник" працює дуже ефективно, не залишаючи після себе ніякого "сміття" і при цьому не порушує бактеріологічного балансу організму. Пектини виводять з організму іони токсичних металів, пестициди та радіонукліди. Тому пектин використовується, як профілактичний засіб в умовах шкідливого навколишнього середовища, насиченого сполуками важких металів, радіоактивними речовинами та нітратами. У процесі засвоєння їжі пектин перетворюється в кислоту, яка з'єднується з важкими металами та радіонуклідами, в результаті чого утворюються нерозчинні солі, що не всмоктуються в слизову шлунково-кишкового тракту і під впливом клітковини, швидко виводяться з організму. Ні пектин, ні клітковина не перетравлюються в шлунку, тому не перетворюються на жирові відкладення, а чистять, вбирають та виводять з організму все зайве й шкідливе. Для очищення організму необхідно 2-3 місяці прийому клітковини.
Відгуки покупців 1
Тоня | 16.10.2015 |
Употребляю клетчатку давно и могу сказать, что она работает на все сто. Я теперь чествую легкость и комфорт)) |
Дивитися всі відгуки →
Склад:
Найбільш важливими компонентами клітковини з насіння льону є незамінні вищі жирні кислоти:
ОМЕГА-3 (34,84%)
ОМЕГА-6 (19,21%)
ОМЕГА-9 (22,82%)