(096) 501-11-77
![delivery](/image/catalog/icons/icon-46-delivery.png)
КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
![](/image/catalog/icons/icon-46-NP.png)
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
![ukrposhta](/image/catalog/icons/icon-46-UA.png)
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Рослинна клітковина - унікальний незамінний продукт. Це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі та біле борошно. Клітковину можна й корисно додавати до складу будь-яких страв. Клітковина з меленого насіння розторопші є продуктом підвищеної біологічної цінності та продуктом спеціального дієтичного вживання. Вона добре засвоюється і насичує організм цінними корисними речовинами. Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина - незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі та біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Властивості:
гальмує дію вільних радикалів і тим самим запобігає передчасному старінню організму
сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі та нормалізує мікрофлору кишківника
м'яко усуває синдром похмілля покращує функції печінки
сорбує і виводить з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку й жовчних пігментів
Рекомендації до застосування:
Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціону при захворюваннях печінки, для поліпшення функцій печінки, при алкогольному ураженні печінки, гепатиті, цирозі печінки, жировій інфільтрації печінки при діабеті, для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, при запальних захворюваннях статевої сфери, при геморої, цукровому діабеті, захворюваннях дванадцятипалої кишки.
Спосіб застосування:
Вживати: дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їди, запивати водою.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 190 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення. При використанні та передруку матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь клітковини з насіння розторопші в лікуванні та профілактиці захворювань При регулярному застосуванні клітковина з насіння розторопші надає на організм людини бактерицидну, жовчогінну, сечогінну, імуностимулювальну, ранозагоювальну, знеболювальну та протиалергічну дії. Цей продукт успішно використовується як профілактичний засіб і в складі комплексної терапії наступних захворювань: Захворювання серцево-судинної системи. Активні компоненти клітковини з насіння розторопші дуже сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи в цілому. Вони служать регуляторами сили та ритму серцевих скорочень. Деякі компоненти цього продукту при регулярному їх надходженні в кров здатні знижувати рівень «поганого» холестерину в крові, що запобігає утворенню атеросклеротичних бляшок на стінках кровоносних судин. Регулярно вживаючи клітковину з насіння розторопші в їжу, ви надаєте вашим судинам серця неоціненну допомогу, адже ваші судини залишаються чистими, підвищується їх еластичність, знижується навантаження на серце, знижується артеріальний тиск. Показане регулярне застосування даного продукту в складі комплексного лікування таких захворювань серцево-судинної системи: артеріальна гіпертонія, атеросклероз, ішемічна хвороба серця, варикозне розширення вен, а також різні запальні захворювання серця та кровоносних судин. Бажано включати клітковину з насіння розторопші в раціон цілком здорових людей як профілактичний засіб. Анемія. Клітковина з насіння розторопші корисна й для кровотворення. Вона містить цілий комплекс вітамінів, мікроелементів, а також флаволігнани та флавоноїди, які активно беруть участь в процесі синтезу гемоглобіну в організмі людини. Захворювання органів травлення. Клітковина з насіння розторопші при регулярному застосуванні надає сприятливу дію на травну систему. Активні компоненти даного продукту здатні посилювати обмін речовин в печінці, підвищувати стійкість цього органу до несприятливих впливів токсинів, бактеріальних та вірусних інфекцій, алкоголю, до того ж сприяють регенерації пошкоджених клітин печінки. Ця клітковина має виражену жовчогінну дію. Клітковина з насіння розторопші покращує перистальтику кишківника, нормалізує в ньому баланс корисної мікрофлори. Володіючи ранозагоювальною й протизапальною діями, цей продукт корисний при наявності ерозивно-виразкових ушкоджень слизових оболонок шлунка і кишківника. Рекомендується використовувати клітковину з насіння розторопші в складі комплексного лікування і профілактики таких захворювань: гастрит, виразка шлунка, гастродуоденіт, панкреатит, жовчнокам'яна хвороба, холецистит, холецистохолангіт, холангіт, жировий гепатоз печінки, гепатити, цироз печінки, виразка дванадцятипалої кишки, коліт, ентероколіт, запори, в тому числі хронічні, дисбактеріоз. Для відновлення здорової мікрофлори кишківника радимо застосовувати клітковину з насіння розторопші в період прийому антибіотиків і безпосередньо після проходження курсу лікування антибіотиками.
Захворювання щитоподібної залози та селезінки. Клітковина з насіння розторопші містить комплекс речовин, необхідних для нормального функціонування таких життєво важливих органів, як селезінка і щитоподібна залоза. Захворювання органів дихання. Рекомендується застосування клітковину з насіння розторопші в складі комплексного лікування ларингіту, тонзиліту, фарингіту, бронхіту, бронхіальної астми, пневмонії. При захворюваннях горла поряд з її застосуванням всередину можуть бути рекомендовані полоскання з відварами та настоями насіння розторопші. Захворювання суглобів. Клітковина з насіння розторопші містить у своєму складі флавоноїди, флаволігнани, комплекс природних вітамінів і мікроелементів. При регулярному вживанні цей продукт здатний боротися із запальними процесами в суглобах, знижувати больові відчуття, крім того, він стимулює процес природного вироблення колагену, який необхідний для побудови суглобного хряща, синовіальної оболонки суглобів, і сприяє відновленню кісткової тканини при переломах. Показане застосування клітковини з насіння розторопші в складі комплексного лікування та профілактики таких захворювань: артрити, артрози, подагра, суглобовий ревматизм, плескіт, радикуліт, невралгія, неврит. Активно використовується даний продукт при лікуванні травм, переломів, ударів й розтягувань. Захворювання сечостатевої системи. У народній медицині здавна насіння і клітковина з насіння розторопші використовувалася при лікуванні простатиту, циститу, уретриту, захворювань нирок, захворювань сечового міхура. Компоненти даного продукту мають протизапальну, бактерицидну і сечогінну дії. Захворювання органів зору. У складі клітковини з насіння розторопші присутній цілий комплекс вітамінів (В, Е, D), мікроелементів (цинк, селен, марганець, магній, мідь, хром) та каротиноїди, які в організмі людини перетворюються в вітамін А. Рекомендується включати клітковину з насіння розторопші в раціон як джерело натуральних речовин, необхідних для функціонування органів зору. Всього 2-3 ч.л. клітковини покриють добову норму цих речовин. Захворювання обміну речовин. Може бути рекомендована до застосування при цукровому діабеті, тому що клітковина, яка є в даному продукті, запобігає швидкому надходженню глюкози в кров, а цілий комплекс вітамінів, мікроелементів та біологічно активних речовин клітковини з насіння розторопші здатні регулювати процес природного вироблення інсуліну підшлунковою залозою. Рекомендується використовувати цей продукт в боротьбі із зайвою вагою та ожирінням, оскільки клітковина з насіння розторопші сприяє нормалізації ліпідного обміну, покращує роботу печінки в цілому, очищає організм від шлаків, що накопичилися і токсинів, стимулює роботу кишківника. Зрозуміло, клітковина з насіння розторопші - не лікарський засіб, а перш за все харчовий продукт, але харчовий продукт дуже багатий корисними для людини речовинами. Вживати його в їжу бажано й абсолютно здоровим людям. Особливо ж рекомендуємо використовувати клітковину з насіння розторопші в раціоні жінок, що годують груддю, ослаблених після важких захворювань або перенесеної операції в період відновлення, які проживають у великих містах або екологічно несприятливих районах, зайнятих на виробництві зі шкідливими для здоров'я умовами праці, при різних отруєннях. Дуже корисна клітковина з насіння розторопші людям, які проходять курс променевої або хімієтерапії. В цьому випадку рекомендується вживати чай (настій) з такої клітковини. Він не тільки підтримає ваш організм, але і посилить дію променевої терапії. Клітковина з насіння розторопші може допомогти в боротьбі із зайвими кілограмами. Вона відмінно очищає організм від шлаків, токсинів, солей важких металів, нормалізує роботу кишківника, регулює ліпідний обмін, допомагає спалювати жири, покращує стан шкіри, виводить з організму зайву рідину. Хочете мати гарну фігуру - клітковина з насіння розторопші ваш вірний помічник! Використовується клітковина з насіння розторопші в комплексній терапії алкогольної та наркотичної залежності, а також тютюнопаління. Застосування клітковини з насіння розторопші В лікувально-профілактичних цілях рекомендується приймати клітковину з насіння розторопші по 1 ст.л. за 20 хвилин до їди 3 рази на день. При цьому її слід ретельно пережовувати, запиваючи 1 ст. теплої води. Курс лікування 40-50 днів, потім слід зробити перерву, при необхідності курс повторюють через 2-3 тижні. При проходженні курсу променевої або хімієтерапії рекомендується вживати фіточай. Настояти 1 ч.л. клітковини в 1 склянці окропу. Застосування клітковини з насіння розторопші в кулінарії. Клітковина з насіння розторопші - надзвичайно багатий корисними речовинами харчовий продукт. Зрозуміло, вона може і повинна використовуватися в їжу. Головна умова - процентний вміст клітковини в приготованій страві не повинен перевищувати 20%.
Клітковина з насіння розторопші має дрібну консистенцію і приємний своєрідний смак. Як і будь-яку клітковину її можна використовувати у випічці хлібобулочних виробів, млинців, оладок. Таку клітковину можна додати в тісто для пельменів, вареників, печива або вафель. Прекрасно поєднується даний продукт зі всілякими кашами. Також має сенс додавати клітковину у соуси, котлети або салати. Цей продукт допоможе урізноманітнити ваш стіл, але, головне, зробить приготовану страву корисною! Протипоказання до застосування клітковини з насіння розторопші Основним протипоказанням до вживання клітковини з насіння розторопші є індивідуальна непереносимість продукту. Варто утриматися від прийому такої клітковини вагітним жінкам і дітям до 12 років. Хворим на жовчнокам'яну хворобу і холецистит в стадії загострення перед початком регулярного вживання клітковини з насіння розторопші необхідно проконсультуватися у лікаря.
Відгуки покупців 1
Вита | 10.09.2015 |
Прекрасный продукт!!! Помогает легко очистить организм, а так же и нормализует роботу печени)))) |
Дивитися всі відгуки →
Склад:
Жири:
поліненасичені: Омега-6, мононенасичені: Омега-9. Треба відзначити, що вміст жиру в такій клітковині невеликий, оскільки порошок виробляється з насіння після вичавлювання олії;
Моно- і дисахариди
Вуглеводи - Джерела «швидкої енергії»
Флавоноїди:
кверцетин;
флаволігнани:
силімарин
каротиноїди
хлорофіл
Амінокислоти:
гістидин
тирамін
алкалоїди
Вітаміни:
вітаміни групи B
вітамін D
вітамін Е
вітамін K
Макро- і мікроелементи:
алюміній
бор
ванадій
залізо
калій
кальцій
магній
марганець
мідь
селен
цинк
хром
клітковина.
Насіння розторопші містять:
не менше 4-6% силімарину
комплекс поліненасичених жирних кислот - не менше 21%
біогенні аміни
вітаміни: C, E, K
макро- і мікроелементи
Рекомендуємо почитати:
- Клітковина для схуднення