(096) 501-11-77
КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Рослинна клітковина - унікальний незамінний продукт. Це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі та біле борошно. Клітковину можна й корисно додавати до складу будь-яких страв. Клітковина з меленого насіння розторопші є продуктом підвищеної біологічної цінності та продуктом спеціального дієтичного вживання. Вона добре засвоюється і насичує організм цінними корисними речовинами. Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина - незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі та біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Властивості:
гальмує дію вільних радикалів і тим самим запобігає передчасному старінню організму
сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі та нормалізує мікрофлору кишківника
м'яко усуває синдром похмілля покращує функції печінки
сорбує і виводить з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку й жовчних пігментів
Рекомендації до застосування:
Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціону при захворюваннях печінки, для поліпшення функцій печінки, при алкогольному ураженні печінки, гепатиті, цирозі печінки, жировій інфільтрації печінки при діабеті, для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, при запальних захворюваннях статевої сфери, при геморої, цукровому діабеті, захворюваннях дванадцятипалої кишки.
Спосіб застосування:
Вживати: дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їди, запивати водою.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 190 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення. При використанні та передруку матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь клітковини з насіння розторопші в лікуванні та профілактиці захворювань При регулярному застосуванні клітковина з насіння розторопші надає на організм людини бактерицидну, жовчогінну, сечогінну, імуностимулювальну, ранозагоювальну, знеболювальну та протиалергічну дії. Цей продукт успішно використовується як профілактичний засіб і в складі комплексної терапії наступних захворювань: Захворювання серцево-судинної системи. Активні компоненти клітковини з насіння розторопші дуже сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи в цілому. Вони служать регуляторами сили та ритму серцевих скорочень. Деякі компоненти цього продукту при регулярному їх надходженні в кров здатні знижувати рівень «поганого» холестерину в крові, що запобігає утворенню атеросклеротичних бляшок на стінках кровоносних судин. Регулярно вживаючи клітковину з насіння розторопші в їжу, ви надаєте вашим судинам серця неоціненну допомогу, адже ваші судини залишаються чистими, підвищується їх еластичність, знижується навантаження на серце, знижується артеріальний тиск. Показане регулярне застосування даного продукту в складі комплексного лікування таких захворювань серцево-судинної системи: артеріальна гіпертонія, атеросклероз, ішемічна хвороба серця, варикозне розширення вен, а також різні запальні захворювання серця та кровоносних судин. Бажано включати клітковину з насіння розторопші в раціон цілком здорових людей як профілактичний засіб. Анемія. Клітковина з насіння розторопші корисна й для кровотворення. Вона містить цілий комплекс вітамінів, мікроелементів, а також флаволігнани та флавоноїди, які активно беруть участь в процесі синтезу гемоглобіну в організмі людини. Захворювання органів травлення. Клітковина з насіння розторопші при регулярному застосуванні надає сприятливу дію на травну систему. Активні компоненти даного продукту здатні посилювати обмін речовин в печінці, підвищувати стійкість цього органу до несприятливих впливів токсинів, бактеріальних та вірусних інфекцій, алкоголю, до того ж сприяють регенерації пошкоджених клітин печінки. Ця клітковина має виражену жовчогінну дію. Клітковина з насіння розторопші покращує перистальтику кишківника, нормалізує в ньому баланс корисної мікрофлори. Володіючи ранозагоювальною й протизапальною діями, цей продукт корисний при наявності ерозивно-виразкових ушкоджень слизових оболонок шлунка і кишківника. Рекомендується використовувати клітковину з насіння розторопші в складі комплексного лікування і профілактики таких захворювань: гастрит, виразка шлунка, гастродуоденіт, панкреатит, жовчнокам'яна хвороба, холецистит, холецистохолангіт, холангіт, жировий гепатоз печінки, гепатити, цироз печінки, виразка дванадцятипалої кишки, коліт, ентероколіт, запори, в тому числі хронічні, дисбактеріоз. Для відновлення здорової мікрофлори кишківника радимо застосовувати клітковину з насіння розторопші в період прийому антибіотиків і безпосередньо після проходження курсу лікування антибіотиками.
Захворювання щитоподібної залози та селезінки. Клітковина з насіння розторопші містить комплекс речовин, необхідних для нормального функціонування таких життєво важливих органів, як селезінка і щитоподібна залоза. Захворювання органів дихання. Рекомендується застосування клітковину з насіння розторопші в складі комплексного лікування ларингіту, тонзиліту, фарингіту, бронхіту, бронхіальної астми, пневмонії. При захворюваннях горла поряд з її застосуванням всередину можуть бути рекомендовані полоскання з відварами та настоями насіння розторопші. Захворювання суглобів. Клітковина з насіння розторопші містить у своєму складі флавоноїди, флаволігнани, комплекс природних вітамінів і мікроелементів. При регулярному вживанні цей продукт здатний боротися із запальними процесами в суглобах, знижувати больові відчуття, крім того, він стимулює процес природного вироблення колагену, який необхідний для побудови суглобного хряща, синовіальної оболонки суглобів, і сприяє відновленню кісткової тканини при переломах. Показане застосування клітковини з насіння розторопші в складі комплексного лікування та профілактики таких захворювань: артрити, артрози, подагра, суглобовий ревматизм, плескіт, радикуліт, невралгія, неврит. Активно використовується даний продукт при лікуванні травм, переломів, ударів й розтягувань. Захворювання сечостатевої системи. У народній медицині здавна насіння і клітковина з насіння розторопші використовувалася при лікуванні простатиту, циститу, уретриту, захворювань нирок, захворювань сечового міхура. Компоненти даного продукту мають протизапальну, бактерицидну і сечогінну дії. Захворювання органів зору. У складі клітковини з насіння розторопші присутній цілий комплекс вітамінів (В, Е, D), мікроелементів (цинк, селен, марганець, магній, мідь, хром) та каротиноїди, які в організмі людини перетворюються в вітамін А. Рекомендується включати клітковину з насіння розторопші в раціон як джерело натуральних речовин, необхідних для функціонування органів зору. Всього 2-3 ч.л. клітковини покриють добову норму цих речовин. Захворювання обміну речовин. Може бути рекомендована до застосування при цукровому діабеті, тому що клітковина, яка є в даному продукті, запобігає швидкому надходженню глюкози в кров, а цілий комплекс вітамінів, мікроелементів та біологічно активних речовин клітковини з насіння розторопші здатні регулювати процес природного вироблення інсуліну підшлунковою залозою. Рекомендується використовувати цей продукт в боротьбі із зайвою вагою та ожирінням, оскільки клітковина з насіння розторопші сприяє нормалізації ліпідного обміну, покращує роботу печінки в цілому, очищає організм від шлаків, що накопичилися і токсинів, стимулює роботу кишківника. Зрозуміло, клітковина з насіння розторопші - не лікарський засіб, а перш за все харчовий продукт, але харчовий продукт дуже багатий корисними для людини речовинами. Вживати його в їжу бажано й абсолютно здоровим людям. Особливо ж рекомендуємо використовувати клітковину з насіння розторопші в раціоні жінок, що годують груддю, ослаблених після важких захворювань або перенесеної операції в період відновлення, які проживають у великих містах або екологічно несприятливих районах, зайнятих на виробництві зі шкідливими для здоров'я умовами праці, при різних отруєннях. Дуже корисна клітковина з насіння розторопші людям, які проходять курс променевої або хімієтерапії. В цьому випадку рекомендується вживати чай (настій) з такої клітковини. Він не тільки підтримає ваш організм, але і посилить дію променевої терапії. Клітковина з насіння розторопші може допомогти в боротьбі із зайвими кілограмами. Вона відмінно очищає організм від шлаків, токсинів, солей важких металів, нормалізує роботу кишківника, регулює ліпідний обмін, допомагає спалювати жири, покращує стан шкіри, виводить з організму зайву рідину. Хочете мати гарну фігуру - клітковина з насіння розторопші ваш вірний помічник! Використовується клітковина з насіння розторопші в комплексній терапії алкогольної та наркотичної залежності, а також тютюнопаління. Застосування клітковини з насіння розторопші В лікувально-профілактичних цілях рекомендується приймати клітковину з насіння розторопші по 1 ст.л. за 20 хвилин до їди 3 рази на день. При цьому її слід ретельно пережовувати, запиваючи 1 ст. теплої води. Курс лікування 40-50 днів, потім слід зробити перерву, при необхідності курс повторюють через 2-3 тижні. При проходженні курсу променевої або хімієтерапії рекомендується вживати фіточай. Настояти 1 ч.л. клітковини в 1 склянці окропу. Застосування клітковини з насіння розторопші в кулінарії. Клітковина з насіння розторопші - надзвичайно багатий корисними речовинами харчовий продукт. Зрозуміло, вона може і повинна використовуватися в їжу. Головна умова - процентний вміст клітковини в приготованій страві не повинен перевищувати 20%.
Клітковина з насіння розторопші має дрібну консистенцію і приємний своєрідний смак. Як і будь-яку клітковину її можна використовувати у випічці хлібобулочних виробів, млинців, оладок. Таку клітковину можна додати в тісто для пельменів, вареників, печива або вафель. Прекрасно поєднується даний продукт зі всілякими кашами. Також має сенс додавати клітковину у соуси, котлети або салати. Цей продукт допоможе урізноманітнити ваш стіл, але, головне, зробить приготовану страву корисною! Протипоказання до застосування клітковини з насіння розторопші Основним протипоказанням до вживання клітковини з насіння розторопші є індивідуальна непереносимість продукту. Варто утриматися від прийому такої клітковини вагітним жінкам і дітям до 12 років. Хворим на жовчнокам'яну хворобу і холецистит в стадії загострення перед початком регулярного вживання клітковини з насіння розторопші необхідно проконсультуватися у лікаря.
Відгуки покупців 1
Вита | 10.09.2015 |
Прекрасный продукт!!! Помогает легко очистить организм, а так же и нормализует роботу печени)))) |
Дивитися всі відгуки →
Склад:
Жири:
поліненасичені: Омега-6, мононенасичені: Омега-9. Треба відзначити, що вміст жиру в такій клітковині невеликий, оскільки порошок виробляється з насіння після вичавлювання олії;
Моно- і дисахариди
Вуглеводи - Джерела «швидкої енергії»
Флавоноїди:
кверцетин;
флаволігнани:
силімарин
каротиноїди
хлорофіл
Амінокислоти:
гістидин
тирамін
алкалоїди
Вітаміни:
вітаміни групи B
вітамін D
вітамін Е
вітамін K
Макро- і мікроелементи:
алюміній
бор
ванадій
залізо
калій
кальцій
магній
марганець
мідь
селен
цинк
хром
клітковина.
Насіння розторопші містять:
не менше 4-6% силімарину
комплекс поліненасичених жирних кислот - не менше 21%
біогенні аміни
вітаміни: C, E, K
макро- і мікроелементи
Рекомендуємо почитати:
- Клітковина для схуднення