КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Рослинна клітковина - унікальний незамінний продукт. Це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі та біле борошно. Клітковину можна і корисно додавати до складу будь-яких страв. Клітковина з меленого насіння кунжуту є натуральним харчовим продуктом, продуктом підвищеної біологічної цінності, продуктом спеціального дієтичного вживання. Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина - незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі й біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Властивості:
сприяє більш повноцінному засвоєнню їди та нормалізує мікрофлору кишківника завдяки наявності пектинових відбувається процес захисту слизової від патогенної та гнильної мікрофлори м'яко усуває синдром похмілля нормалізує баланс корисної мікрофлори активізує перистальтику кишківник і, кінець кінцем, сприяє очищенню організму від шлаків, токсинів та солей важких металів сприяє усуненню такого вкрай неприємно явища, як запори
Рекомендації до застосування:
Рекомендується людям, які страждають надмірною вагою й ожирінням для нормалізації та корекції ваги. Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціонів для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, як додаткове джерело рослинних білків, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, для прискорення згортання крові, при захворюваннях печінки, опорно-рухової, нервової та кровотворної систем, при підвищеному рівні холестерину в крові. Потрапляючи в шлунок, клітковина з насіння кунжуту набухає і набуває здатності сорбувати та виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів.
Спосіб застосування:
Вживати: дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їди, запивати водою.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Умови та термін зберігання: Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 190 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення. При використанні та передруку матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь клітковини з меленого насіння кунжуту в лікуванні та профілактиці захворювань Багатий склад клітковини з меленого насіння кунжуту, безсумнівно, слід використовувати при лікуванні багатьох захворювань і в цілях їх профілактики. Захворювання шлунково-кишкового тракту. Цілий комплекс речовин, що міститься в клітковині з меленого насіння кунжуту (гістидин, вітамін Е, каротиноїди, мікроелементи цинк і магній, сезамін, сезамолін, сезамол і сезамінол) має виражену ранозагоювальну і протизапальну дії на слизову шлунка і кишківника. Органічні кислоти та пектини яким рясніє клітковина з меленого насіння кунжуту, сприяють поліпшенню травлення і посилюють перистальтику кишківника, нормалізують в ньому баланс корисної мікрофлори. Амінокислоти аргінін, треонін і метіонін надають гепатопротекторну дію та активно запобігають жировій інфільтрації печінки. Крім того, клітковина з меленого насіння кунжуту володіє протипаразитарною дією, і може бути використана в харчуванні при лікуванні гельмінтозів, а її регулярне вживання в їжу є відмінним профілактичним засобом, що запобігає появі паразитів. І ще ця чудова клітковина допоможе очистити ваш організм від шлаків і токсинів, які роками накопичуються в організмі людини та служать причиною багатьох недуг! З вищесказаного випливає, що клітковину з меленого насіння кунжуту слід включати в раціон людей, які страждають такими захворюваннями шлунково-кишкового тракту: гастрит, коліт, ентероколіт, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, панкреатит, холангіт, холецистит, жировий гепатоз, цироз печінки, алкогольний гепатит, часті та хронічні запори. Захворювання серцево-судинної системи. У клітковині з меленого насіння кунжуту міститься комплекс речовин, які сприятливо впливають як на серце, так і на кровоносні судини. Це перш за все поліненасичені та мононенасичені жирні кислоти, амінокислоти аргінін і гістидин, фітостероли, сезамін, а також мікроелементи калій, магній і марганець. Ці активні компоненти прекрасно живлять серцевий м'яз, служать регуляторами ритму і сили серцевих скорочень, мають виражену судинорозширювальну дію, сприяють зниженню рівня холестерину в крові, активно запобігають появі тромбів й атеросклеротичних бляшок, а також зміцнюють стінки кровоносних судин. Рекомендується регулярно використовувати клітковину з меленого насіння кунжуту в раціоні людей, які страждають на артеріальну гіпертонію, атеросклероз, ішемічну хворобу серця, аритмії та тахікардію, запальні захворювання серця і судин, а також перенесли інсульт або інфаркт.
Захворювання крові. Відмінною особливістю кунжуту є присутність в його складі вітаміну Т, що відповідає в організмі людини за згортання крові. Амінокислоти гістидин і триптофан беруть участь в процесах кровотворення. Рекомендується використання клітковини з меленого насіння кунжуту в раціоні хворих на анемію, гемофілію, геморагічний діатез, хворобу Верльгофа, тромбоцитопенічну пурпуру, есенціальну тромбоцитопенію. Захворювання опорно-рухового апарату. Клітковина з меленого насіння кунжуту багата кальцієм, магнієм, фосфором, тобто просто необхідними для формування кісткової та хрящової тканини мікроелементами. Естрогеноподібні фітостероли цієї клітковини запобігають руйнуванню кісткової тканини (резорбцію), а амінокислоти лейцин, лізин, метіонін, треонін і фенілаланін сприяють природному синтезу колагену в організмі людини, життєво важливого для нашого організму, в тому числі й для опорно-рухового апарату, білка. Рекомендується регулярно включати клітковину з меленого насіння кунжуту в раціон пацієнтів, які страждають практично всіма захворюваннями кісток, суглобів і хребта: артрит, артроз, остеопороз, остеохондроз, подагра, а також при різних травмах: розтяганнях, ударах, переломах ... Порушення обміну речовин. Поліненасичені жирні кислоти, аргінін і сезамін, що містяться в клітковині з меленого насіння кунжуту, сприяють спалюванню підшкірних жирових відкладень. Ізолейцин, сезамін, магній, марганець і цинк беруть активну участь в синтезі інсуліну підшлунковою залозою. Рекомендується регулярна присутність клітковини з меленого насіння кунжуту в раціоні хворих на цукровий діабет і ожиріння. Порушення пам'яті, ослаблення уваги, зниження розумової та фізичної працездатності, стрес, депресивний стан, безсоння. І знову вам зможе допомогти клітковина з меленого насіння кунжуту. Вона володіє цілим комплексом амінокислот, вітамінів та мікроелементів, які зможуть підвищити працездатність, поліпшать пам'ять, усунуть наслідки психологічної травми, допоможуть відновити здоровий сон. Захворювання жіночої статевої сфери. У складі клітковини з меленого насіння кунжуту присутні естрогеноподібні фітостероли, вітамін B6, сезамін, магній і цинк, що сприяють нормалізації гормонального балансу. Крім того, клітковина з меленого насіння кунжуту володіє і протизапальною дією. Рекомендується використовувати клітковину з меленого насіння кунжуту в раціоні жінок, які страждають запальними захворюваннями жіночої статевої сфери, а також тим, хто відчуває дискомфорт в передменструальний або клімактеричний період. Дуже корисний цей продукт для вагітних жінок і тих, що годують груддю, адже він містить необхідні як для матері, так і для дитини вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, жирні кислоти. Захворювання чоловічої статевої сфери. У складі клітковини з меленого насіння кунжуту присутні бета-сітостерин, вітамін Е, а також мікроелементи марганець, селен, цинк. Разом ці активні речовини здатні надавати сприятливий вплив на стан передміхурової залози, поліпшити ерекцію, а також нормалізувати процес вироблення сперми та підвищити її якість. Рекомендується включати клітковину з меленого насіння кунжуту в раціон всім, без винятку, чоловікам, а особливо тим, які страждають простатитом, аденомою передміхурової залози, чоловічим безпліддям, імпотенцією ...
Захворювання органів виділення. Корисне регулярне вживання в їжу продуктів, що містять клітковину з меленого насіння кунжуту, людям, що страждають такими захворюваннями видільної системи, як нефрит і пієлонефрит, сечокам'яна хвороба, цистит та уретрит. Але все ж клітковина з меленого насіння кунжуту це не лікарський препарат, а природне джерело необхідних організму людини речовин. Тому її можна і навіть потрібно включати в раціон цілком здорових людей. Це послужить відмінною профілактикою багатьох захворювань. А ось дитячому організму, що росте та ослабленому зістареному - клітковина з меленого насіння кунжуту надасть неоціненну допомогу! Застосування клітковини з меленого насіння кунжуту Для лікування і профілактики перерахованих захворювань досить включити в щоденний раціон всього 1-2 ст.л. клітковини з меленого насіння кунжуту. Її можна використовувати при випічці різних хлібобулочних виробів, як добавку до всіляких каш, салатів, гарнірів. Ця клітковина може служити прекрасним паніруванням для котлет, риби або м'яса. Має сенс спробувати її як загущувач для соусу або підливи. Клітковина з меленого насіння кунжуту має ніжний горіховий смак і дуже приємний аромат. Можливо, вона додасть ту родзинку звичайним стравам, яка зробить їх справжнім шедевром смаку! Протипоказання до застосування клітковини з меленого насіння кунжуту Регулярне вживання клітковини з меленого насіння кунжуту в їжу протипоказано хворим з підвищеним згортанням крові, при варикозному розширенні вен, тромбозах й тромбофлебіті. Але іноді все ж можна порадувати себе цим вишуканим продуктом.
Відгуки покупців 1
Янина | 09.10.2015 |
Нормализовала микрофлору и я теперь забыла о запорах!!!!! |
Дивитися всі відгуки →
Склад:
Жири:
Ненасичені: Омега-3, Омега-6, Омега-9;
Насичені: Пальмітинова, Стеаринова кислоти;
Вітаміни:
Вітаміни групи B: Вітамін В1, Вітамін В2, Вітамін В3, Вітамін В5, Вітамін В6, Вітамін В9; Вітамін Е; Вітамін Т;
Амінокислоти:
Незамінні: валін, ізолейцин, лейцин, лізин, треонін, триптофан;
Напівзамінні - це амінокислоти, які організм людини здатний синтезувати, але за умови, що деяка кількість цієї амінокислоти він отримує з їжею. З цієї причини ці амінокислоти часто також відносять до незамінних: аргінін, гістидин, тирозин, цистеїн;
Замінні: аланін, аспарагінова кислота, гліцин, глутамінова кислота, серин, каротиноїди, сезамол, сезамінол, сезамін, сезамолін;
Фітостероли:
Бета-сітостерин;
Мікро- та макроелементи:
Залізо, Калій, Кальцій, Магній, Марганець, Мідь, Натрій, Селен, Фосфор, Цинк;
Рекомендуємо почитати:
- Клітковина – що це і в яких продуктах міститься?
- Дієта 6 пелюсток - у чому суть і чи допоможе схуднути?
- Клітковина для схуднення