(096) 501-11-77
КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Рослинна клітковина - унікальний незамінний продукт. Це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі та біле борошно. Клітковину можна й корисно додавати до складу будь-яких страв.
Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння є продуктом підвищеної біологічної цінності та продуктом спеціального дієтичного вживання. Вона добре засвоюється і насичує організм цінними корисними речовинами.
Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина - незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі й біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Властивості:
сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі та нормалізує мікрофлору кишківника
здатність сорбувати й виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів
м'яко усуває синдром похмілля
Рекомендації до застосування:
Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціону для нормалізації жирового обміну, рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної системи, нервової системи, нормалізації травлення і функції шлунково-кишкового тракту, для виведення токсичних речовин з організму, для регулювання функції репродуктивної системи, для нормалізації сперматогенезу та оваріального циклу, для запобігання утворенню каменів в жовчному міхурі, для запобігання розвитку запальних процесів геніталій, як протипаразитарний та антигельмінтний засіб, для людей, які страждають надмірною вагою й ожирінням, для нормалізації та корекції ваги тіла.
Спосіб застосування:
Вживати: дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їди, запивати водою.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 190 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруку матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в лікуванні та профілактиці захворювань
Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння, безсумнівно, дуже корисний продукт. Завдяки своєму унікальному складу, вона принесе користь не тільки здоровим людям, але зможе допомогти й тим, які страждають такими захворюваннями в складі комплексного лікування:
Захворювання серцево-судинної системи. Поліненасичені жирні кислоти, флавоноїди, вітаміни A, C і E, а також мікроелемент магній сприятливо впливають на стінки кровоносних судин: зміцнюють стінки судин, підвищують їх еластичність, запобігають розвитку запальних процесів. Вітаміни B4 та E, фітостероли, магній і цинк сприяють зниженню рівня холестерину в крові. Вітамін K і калій - відомі регулятори згортання крові. Крім того, клітковина з мелених ядер гарбузового насіння при регулярному вживанні сприяє нормалізації артеріального тиску.
Рекомендується використовувати таку клітковину в раціоні хворих на гіпертонію, атеросклероз, ішемічну хворобу серця, стенокардією, а також людям, які перенесли інфаркт або інсульт.
Захворювання обміну речовин. Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння при регулярному її вживанні в їжу сприяє поліпшенню жирового обміну і, в кінцевому підсумку, запобігає розвитку ожиріння. А клітковина, як відомо, уповільнює всмоктування вуглеводів. Таким чином, клітковина з мелених ядер гарбузового насіння сприяє стабілізації рівня цукру в крові. Крім того, вона містить ряд амінокислот і мікроелементів, які стимулюють природний синтез інсуліну підшлунковою залозою.
Таким чином, регулярне вживання клітковини з мелених ядер гарбузового насіння дозволяє знизити дози застосовуваних цукрознижувальних препаратів для хворих на цукровий діабет II типу. Рекомендується включати таку клітковину в раціон при ожирінні.
Анемія. Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння багата вітамінами B, C і E, мікроелементами цинком і залізом, а також хлорофілом, що беруть участь в синтезі гемоглобіну. Рекомендується регулярно включати цей продукт в раціон хворих на анемію і в якості профілактики цього захворювання.
Захворювання органів травлення. Активні компоненти клітковини з мелених ядер гарбузового насіння надають дуже сприятливий вплив на всі органи травного тракту.
Рекомендується включати її в щоденний раціон хворих на гастрит, виразку шлунка і дванадцятипалої кишки, коліт, ентероколіт, гастродуоденіт, езофагітом, дисбактеріоз, а також з метою профілактики цих захворювань. Ця клітковина має м'яку послаблювальну дію і містить харчові волокна, тому можна рекомендувати її при запорах й метеоризмі.
Захворювання печінки та жовчовивідних шляхів. У клітковині з мелених ядер гарбузового насіння містяться амінокислоти аргінін, треонін і метіонін, які мають виражену гепатопротекторну дію та запобігають розвитку жирової інфільтрації печінки.
Рекомендоване застосування такої клітковини при жовчнокам'яній хворобі, холециститі, дискінезії жовчовивідних шляхів, жировій дистрофії печінки, вірусному та алкогольному гепатиті, а також цирозі печінки.
Очищення організму. Регулярне вживання клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в їжу послужить своєрідним «генеральним прибиранням». У цьому продукті містяться поліненасичені жирні кислоти, флавоноїди, метіонін і, звичайно, клітковина. Вони виведуть шлаки та токсини, солі важких металів та інші шкідливі речовини, які накопичилися в організмі людини. А кукурбітин подбає про вигнання паразитів.
Захворювання нервової системи. У складі клітковини з мелених ядер гарбузового насіння містяться вітаміни групи B, магній, флавоноїди та амінокислоти гліцин, глютамин, фенілаланін, які сприятливо впливають на нервову систему людини. При регулярному вживанні даного продукту покращується настрій, поліпшується сон, зникає апатія та депресія.
Рекомендується включати клітковину з мелених ядер гарбузового насіння в раціон людей з різними неврологічними розладами, при алкоголізмі, апатії, депресивних станах, безсонні.
Захворювання жіночої статевої сфери. Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння є природним білково-вітамінно-мінеральним комплексом, до того ж має протизапальну дію. Рекомендується включати цей продукт в раціон при будь-яких гінекологічних захворюваннях, безплідді.
Захворювання чоловічої статевої сфери. Рекомендується регулярно включати клітковину з мелених ядер гарбузового насіння в раціон при аденомі передміхурової залози, простатиті, чоловічому безплідді, імпотенції як додаткове джерело необхідних для чоловічого організму амінокислот, вітамінів та мікроелементів.
Захворювання видільної системи. Активні компоненти клітковини з мелених ядер гарбузового насіння сприятливо впливають і на сечовидільну систему людини, надаючи протизапальну та антибактеріальну дії. Показана до застосування при захворюваннях нирок, сечового міхура та уретри.
Дерматологічні захворювання. Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння має протизапальну, бактерицидну і протиалергічну дії, а також служить додатковим джерелом життєво необхідних амінокислот, вітамінів і мінералів. Рекомендується регулярно використовувати цей продукт в раціоні людей з дерматологічними захворюваннями: себорея, псоріаз, екзема, кропив'янка, діатез, гіперкератоз, вугрі, герпес, трофічні виразки.
Регулярне вживання клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в їжу знижує ризик розвитку хронічних і алергічних захворювань. Можна рекомендувати вживання цього продукту як профілактичний засіб і в комплексному лікуванні захворювань органів дихання та зору, порожнини рота.
Безсумнівно, корисний цей цінний продукт і здоровим людям, як природний білково-вітамінно-мінеральний комплекс. При регулярному застосуванні клітковина з мелених ядер гарбузового насіння сприяє поліпшенню пам'яті, посиленню уваги, підвищенню фізичної та розумової працездатності, зняттю нервового перенапруження і стресу.
Рекомендується включати клітковину з мелених ядер гарбузового насіння в раціон спортсменів, оскільки компоненти цього продукту сприяють збільшенню м'язової маси, служать прекрасним джерелом енергії для м'язових клітин, впливають на силу і швидкість м'язових скорочень.
Цей цінний поживний продукт корисний дітям, вагітним жінкам та жінкам, що годують груддю, людям, які перенесли хірургічну операцію та ослаблені перенесеним захворюванням. Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння - відмінний засіб профілактики зимово-весняного авітамінозу.
Застосування клітковини з мелених ядер гарбузового насіння
В лікувально-профілактичних цілях рекомендований прийом по 1-2 столових ложки клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в суміші з водою або будь-яким кисломолочним напоєм, питним йогуртом, кефіром, ряжанкою і т.д. вранці та ввечері. Курс становить 2-4 тижні. Такі курси бажано проводити 3-4 рази на рік.
Застосування клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в домашній косметології. Варто зазначити, що регулярне вживання клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в їжу сприятливо відбивається на стані шкіри, нігтів і волосся. Для посилення ефекту можна робити креми та маски з її додаванням. Робіть маски з додаванням клітковини з мелених ядер гарбузового насіння регулярно, і Ваша шкіра набуде пружності, зникнуть прищі та вугрі. Маски для волосся з такою клітковиною позбавлять Вас від лупи, додадуть волоссю об'єм і природний блиск.
Застосування клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в кулінарії. Треба пам'ятати, що клітковина з мелених ядер гарбузового насіння - перш за все харчовий продукт. Застосування її в кулінарії допоможе урізноманітнити ваше меню, зробить страви корисними та смачними.
Рекомендуємо додавати клітковину з мелених ядер гарбузового насіння в тісто при виготовленні домашньої випічки: 100-150 грамів клітковини на 1 кг пшеничного або житнього борошна. Ваша випічка з такого тіста завжди буде напрочуд пишною і матиме незвичайний жовтуватий колір, та й не черствіє і не пліснявіє вона значно довше. Якщо ваша випічка до того ж не піддається тривалій тепловій обробці (булочки, невеликі кекси, млинці, оладки, тонкі бісквіти для рулетів, печиво ...), то клітковина з мелених ядер гарбузового насіння збереже практично всі свої корисні речовини.
Корисно додавати клітковину з мелених ядер гарбузового насіння в уже готові каші, супи. Можна використовувати її як загущувач в коктейлях, соусах, киселях та кремах.
Чудово поєднується клітковина з мелених ядер гарбузового насіння з кисломолочними продуктами. Вона надає їм золотисто-жовтий відтінок й приємний смак та аромат.
Включаючи клітковину з мелених ядер гарбузового насіння в раціон, Ви «вбиваєте двох зайців» відразу: збагачуєте стіл, практично без додаткових зусиль з вашого боку та приносите неоціненну користь здоров'ю.
Протипоказання до застосування клітковини з мелених ядер гарбузового насіння
Протипоказанням до вживання клітковини з мелених ядер гарбузового насіння є тільки індивідуальна непереносимість даного продукту. Однак людям, що страждають на жовчнокам'яну хворобу і холецистит, перед вживанням продукту слід проконсультуватися у лікаря.
Склад:
Жири ненасичені:
Омега-3, Омега-6
Вітаміни:
вітамін A, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B4, B6, B9), вітамін C, вітамін F, вітамін E, вітамін P, вітамін K, вітамін T
Амінокислоти:
незамінні: Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізин, Метіонін, Треонін, Фенілаланін
напівзамінні: Аргінін, Цистеїн; замінні: Гліцин, Глутамін
Фітостероли;
флавоноїди;
фосфоліпіди;
хлорофіл;
кукурбітин;
Мікро- та макроелементи
Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння - найбагатше джерело мінералів, в ній міститься понад 50 мікро- і макроелементів. Назвемо найбільш значущі з них: Залізо, Калій, Кальцій, Магній, Марганець, Селен, Цинк, Фосфор, Клітковина.
Рекомендуємо почитати:
- Клітковина для схуднення