КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Клітковина висівок вівса є продуктом підвищеної біологічної цінності і продуктом спеціального дієтичного вживання.
Властивості:
- перешкоджає розвитку атеросклерозу
- покращує обмін речовин в організмі
- діє як потогінний, сечогінний, жарознижувальний, противосклеротичний і противиразковий засіб
- допомагає при шкірних захворюваннях
- уповільнює засвоєння вуглеводів і, тим самим, гальмує процес наростання рівня глюкози в крові
- є відмінним засобом для схуднення, знижує ожиріння, нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю
- сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника
Рекомендації до застосування:
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня холестерину і цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, профілактики дисбактеріозу та нормалізації гормонального балансу. Клітковина висівок вівса допомагає позбутися від запорів.
Спосіб застосування:
Клітковину висівок вівса можна і потрібно додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеву ікру, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби і хліба.
Додаючи клітковину висівок вівса в їжу, можна за 3-4 дні налагодити нормальну діяльність кишечника. Подібного ефекту не дає жоден лікарський препарат.
Клітковина висівок вівса - це корисна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно.
Можна попередньо запарити клітковину висівок вівса водою, а через півгодини воду злити. Після цього розбухлу клітковину рекомендується приймати з теплою водою або ж, просто додаючи в звичайну їжу, як зазначено вище.
У профілактичних цілях досить вживати 1-2 ч. Ложки клітковини висівок вівса в день. Дітям можна давати клітковину висівок вівса з 2-х років. Добову норму клітковини висівок вівса підбирають суворо індивідуально, орієнтуючись на частоту стільця: бажано, щоб під час прийому клітковини випорожнення було 2 рази на добу. Починати слід з 1 чайної ложки 3 рази на добу. Поступово можна збільшувати дозу до 1 столової ложки 3 рази на добу.
У період постійного вживання в їжу клітковини висівок потрібно пити багато води - до 6 склянок на день.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до деяких компонентів.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 130 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруці матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь рослинної клітковини висівок вівса
Основною цінністю клітковини з висівок вівса є високий вміст харчових волокон. Клітковина з висівок вівса допомагає відрегулювати роботу кишечника, поліпшити мікрофлору і схуднути. Клітковина з висівок вівса дуже корисна для здоров'я і стрункої фігури.
Висівки складаються з квіткової оболонки (шкірки) зерна, зернового зародка і алейронового шару зерна. Саме в висівках зберігається все найкорисніше, що є в зерні. У висівках зосереджено 90% біологічно активних компонентів цільного зерна. Борошно же вищих сортів - це чистий крохмаль, в якому немає ні живих клітин, ні активних мікроелементів, необхідних нашому організму.
Регулярне вживання клітковини з висівок вівса сприяє зниженню рівня холестерину і цукру в крові. Так само клітковина з висівок вівса здатна налагоджувати жовчовиділення при дискінезії жовчного міхура, допомагає позбутися від запорів. Вживання клітковини з висівок вівса сприяє видаленню з організму шкідливих сполук важких металів. Висівки вівса містять 12 жізненнонеобходімих для людини амінокислот. Так само вони багаті поліненасиченими жирними кислотами, які за якісним і кількісним складом не мають аналогів в іншому рослинній сировині. Поліфеноли, що містяться в вівсі, перешкоджають розвитку атеросклерозу, тому що знижують рівень холестерину і ліпопротеїдів у крові. Висівки вівса покращують обмін речовин в організмі, діють як потогінний, сечогінний, жарознижувальний, противосклеротическое і противиразковий засіб, допомагають при шкірних захворюваннях. Вони застосовуються при гострому і хронічному бронхіті, емфіземі легенів, містять харчові волокна (бета-глюкан), які сприяють зниженню рівня холестерину в крові, містять унікальний антиоксидант авенатрамід, що захищає судини. У висівках вівса вміст заліза більше, ніж в будь-яких інших висівках, багато сірки (що важливо для обміну речовин нервової тканини, крові, волосся, нігтів, хрящів і кісток), кремнію (він перешкоджає випаданню волосся і стримує дегенеративні процеси),фосфору і калію.
Клітковина висівок вівса для схуднення
Дуже корисна клітковина з висівок вівса людям з надмірною вагою, вона допомагає схуднути і придбати струнку фігуру. Їжа з великою кількістю клітковини повільніше поглинається і дає відчуття насичення на більш тривалий час. Так само клітковина з висівок підсилює перистальтику кишечника, що зменшує всмоктування поживних речовин і, отже, калорійність з'їденої їжі.
Крім того, набухаючи в шлунку і збільшуючись в обсязі, клітковина висівок вівса швидко створює ілюзію ситості, оберігаючи, таким чином, людину від переїдання, а, отже, від набору зайвої ваги і подальшого ожиріння.
У клітковині з висівок вівса містяться вітаміни групи B, вітаміни A і Е. Крім цього, в висівках містяться мікроелементи, необхідні для нормального протікання обмінних процесів в організмі: калій, кальцій, фтор, мідь, цинк, магній, селен, хром і ін. Висівки сміливо можна віднести до корисних продуктів здорового харчування. При помелі зерна багато цінні мінеральні речовини руйнуються. У любителів мучного, як правило, підвищена кислотність шлункового соку. Якщо ж їжа приготовлена з неочищеного зерна або з застосуванням висівок, то вона допомагає запобігти запори і супутні їм хвороби: геморой, ожиріння тощо, а так само: тромбофлебіт, ішемію, діабет.
Клітковина висівок вівса в боротьбі з ожирінням і цукровим діабетом
Рослинні волокна, яких багато в висівках, погано перетравлюються і, завдяки цьому, людина довше не відчуває голоду. Цим пояснюється популярність клітковини з висівок вівса у людей, які страждають надмірною вагою. Так само у клітковини з висівок вівса низька харчова цінність.
У момент проходження по кишечнику клітковина з висівок вівса розбухає, утворюючи м'яку масу, яка очищає кишечник від продуктів розпаду і канцерогенів. За рахунок цього клітковина з висівок вівса має властивість зменшувати в крові кількість цукру і холестерину.
Клітковину з висівок вівса рекомендують хворим на цукровий діабет, як ефективний допоміжний засіб. Систематичне вживання її в їжу відновлює обмін речовин і знижує вміст цукру в крові.
Клітковина висівок вівса уповільнює засвоєння вуглеводів і, тим самим, гальмує процес наростання рівня глюкози в крові. У зв'язку з цим, регулярне вживання її в їжу корисно людям, які хворіють на цукровий діабет (тобто введення в раціон харчування клітковини висівок вівса дозволить хворим на діабет істотно зменшити кількість споживаних інсуліносодержащіх препаратів).
Дані наукових досліджень показують, що при цукровому діабеті, наприклад, вживання клітковини висівок вівса перешкоджає зростанню рівня глюкози в крові після прийому їжі. Відповідно зменшується потреба в інсуліні та інших протидіабетичних препаратах. Вівсяні висівки уповільнюють переварювання харчової грудки. У зв'язку з цим засвоєння цукру сповільнюється і сплески рівня цукру в крові зводяться до мінімуму. Так само полегшується робота підшлункової залози.
Клітковина висівок вівса для нормальної роботи серцево-судинної системи
У зв'язку з вмістом в клітковині висівок вівса вітамінів B3, B6, B9, в організмі людини значно знижується рівень холестерину в крові, що є ефективним перешкодою утворення в судинах атеросклеротичних бляшок. Вітамін B1, що входить до складу висівок вівса, в організмі людини перетворюється в кокарбоксилазу, відчутно допомагає позитивний вплив на багато функцій серцево-судинної системи. Калій та магній, що містяться в клітковині висівок вівса, вкрай необхідні нашому серцю і судинам. Таким чином, регулярне вживання в їжу клітковини висівок вівса - відмінний профілактичний засіб проти атеросклерозу, тахікардії, аритмії, порушень коронарного звернення, інфаркту міокарда, інсульту.
Сприятлива дія вівсяних висівок було відзначено Американською асоціацією Серця (American Heart Association) - через його лікувальної дії на зниження рівня холестерину в крові.
Як стверджують вчені, людина жила б довше, і відчував би себе краще, якби в його харчуванні було більше клітковини з грубої, погано перетравлюються їжі. Саме такою їжею є висівки. Через великий вміст клітковини вони погано перетравлюються.
Користь клітковини висівок вівса для жіночого і чоловічого організму
Люди, які споживають більше рослинної клітковини, набагато менше схильні до розвитку хвороб серця, в порівнянні з тими, хто споживає мало клітковини. Те, що висівки мають лікувальні та захисні властивості, ймовірно пов'язано з вмістом в них великої кількості вітамінів, мінералів, антиоксидантів і фитонутриентов. Крім цього, деякі рослинні лігніни, що містяться у висівках, насправді є фитоестрогенами і їх регулярне споживання сприяє запобіганню новоутворень, пов'язаних з гормонами.
Вівсяні висівки багаті вітамінами B3 і B6, а так само поліненасиченими кислотами Омега-3 і омега-6. У зв'язку з цим, вони так само, як і лляна олія, нормалізують баланс естрогенів в організмі жіноки, і тому їх вживання в їжу дуже корисно для профілактики і лікування раку молочної залози, ендометріозу, міоми матки та інших "жіночих" захворювань.
Чоловікам введення в раціон харчування клітковини висівок вівса, багатих вітаміном Е (вітамін молодості), допоможе відновити потенцію і зберегти на довгі роки "чоловічу" силу.
Все, що ми їмо: пестициди в фруктах і овочах, харчові добавки, барвники, ртуть і свинець в м'ясі та рибі, канцерогени - все це потрапляє в товсту кишку і там всмоктується організмом. В основному, рак товстої кишки викликають канцерогени, присутні в калі.
Регулярне вживання клітковини висівок вівса в їжу нормалізує роботу кишечника і зменшує ризик виникнення пухлин в районі товстої кишки. Завдяки клітковині висівок вівса процес травлення зміщується нижче тієї області в товстій кишці, де зазвичай розвивається пухлина. Вівсяні висівки є ефективним засобом для запобігання раку товстої кишки.
Складається враження, що клітковина висівок вівса корисна буквально у всьому. Так воно і є. Протипоказання можуть бути лише у випадках загострення гастритів, поліпів, виразковій хворобі шлунка. На час загострення прийом клітковини висівок вівса краще припинити, поки рецидив не закінчиться.
Якщо у Вас вечорами виникає гостре відчуття голоду, а їсти після 18:00 у цілях нормалізації ваги Вам не радив дієтолог, стакан кефіру з жменею клітковини висівок вівса відмінно зніме почуття голоду.
Їжа, збагачена висівками, сприяє утворенню особливого речовини, що запобігає пошкодження клітин. Фахівці в області харчування вважають, що в день в наш з Вами шлунково-кишковий тракт має надходити близько 30 грам харчових волокон.
Харчові волокна (клітковина) створюють відчуття насичення. Крім цього вони стимулюють жовчовиділення, рухову функцію кишечника, розріджують вміст кишечника і формують, збільшують кількість калових мас, позитивно впливають на кишкову мікрофлору, ефективно зменшують кількість вмісту холестерину в крові.
Брак клітковини в сучасному харчуванні є однією з причин виникнення запорів, головним фактором ризику розвитку поліпів товстої і прямої кишки, геморою.
Клітковина висівок вівса необхідна для злагодженої роботи травної системи і ефективна в профілактиці онкологічних захворювань. Клітковина, якої особливо багаті висівки вівса, здатна своєю пористою структурою утримувати велику кількість води. У зв'язку з цим, потрапляючи в кишечник, вона сприяє розрідженню калових мас та активному просуванню їх по товстій кишці. Саме завдяки цій властивості, клітковина висівок вівса корисна тим, хто страждає частими запорами.
У клітковині висівок вівса містяться речовини, які збуджують перистальтику кишечника і сприяють виділенню шлаків. Найважливіший для людини мікроелемент - залізо, так само залишається у висівках (на відміну від борошна).
Головне властивість висівок - це здатність утримувати воду. Наприклад, 1 грам висівок може утримати 5 грам води. Саме це забезпечує посилення перистальтики товстої кишки і збільшує обсяг калових мас. Завдяки клітковині зменшується можливість контакту потрапили в організм шкідливих речовин і побічних продуктів обміну речовин зі слизовою оболонкою товстої кишки, що зводить до мінімуму ризик виникнення раку товстої кишки і геморою. Крім того, клітковина служить відмінним живильним середовищем для корисної мікрофлори кишечника. Завдяки цьому вживання клітковини висівок вівса є ефективним способом профілактики і лікування дисбактеріозу.
Відмінно допомагають травленню і вітаміни групи B, якими багаті висівки вівса (вітаміни B2 і В3 благотворно впливають на слизову оболонку всього травного тракту, вітамін В3 стимулює вироблення шлункового соку і моторну функцію шлунка, а так само посилює активність печінки і підшлункової залози). Клітковина висівок вівса нормалізує процес жовчовиділення, а так само адсорбує на себе шкідливі жовчні кислоти і "поганий" холестерин, що утворюються в результаті печінково-кишкового обороту жовчі. Це є підставою рекомендувати регулярне вживання в їжу клітковини висівок вівса для профілактики і лікування дискінезії жовчних шляхів, жовчнокам'яної хвороби та ін. Захворювань печінки, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів.
Користь клітковини висівок вівса - і лікувальна, і поживна - незмірно. Вона ідеально очищає кишечник, що є запорукою здоров'я і довголіття.
На Русі запарені висівки вівса здавна застосовували в народній медицині як послаблюючий і нормалізує травлення засіб, при отруєннях, для лікувальних ванн, як пом'якшувальний засіб при псоріазі, екземі, сухості шкіри. У Франції придворні лікарі використовували висівки як вірний засіб від серцевих недуг. В даний час клітковину висівок вівса використовують і в косметології для приготування масок для в'янучої шкіри обличчя.
Вживання 20-30 грам клітковини висівок вівса в день запобігає виникненню і розвиток поліпів у прямій кишці у хворих на родинний поліпоз товстої кишки. У хвороих несімейним поліпоз вдається уникнути повторної появи поліпів після їх видалення хірургічним шляхом.
Відгуки покупців 1
Света | 14.06.2021 |
Хорошая клетчатка. Периодически покупаю здесь разные клетчатки. Пищеварение улучшается худеть начинаю. |
Дивитися всі відгуки →
Склад:
Висівки вівса містять 12 життенеобхідних для людини амінокислот. Вівсяні висівки багаті поліненасиченими кислотами Омега-3 та омега-6.
Рекомендуємо почитати:
- Клітковина – що це і в яких продуктах міститься?
- Клітковина для схуднення
- Смачні та корисні десерти на основі протеїну