(096) 501-11-77
КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Опис:
Клітковина висівок проса є продуктом підвищеної біологічної цінності і продуктом спеціального дієтичного вживання.
Властивості:
- мають здатність стимулювати кровотворення
- сприяє розширенню коронарних судин
- мають цінну властивість виводити з організму залишкові антибіотики і продукти з розкладання
- є відмінним засобом для схуднення
- знижує ожиріння
- нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю
- допомагають зрощувати поламані і зміцнювати пошкоджені кістки, загоювати рани
- зміцнюють м'язову силу
- нормалізують на тривалий час кров'яний тиск
- надають очам пильність вночі і в сутінки
- сприяє поліпшенню стану шкіри
- прискорює регенерацію тканини
- покращує ріст волосся і нігтів
- незамінна для збереження зору і сильного імунітету
- сприяє очищенню організму від жовчних кислот, токсинів, виведенню нітратів, які потрапляють в організм при вживанні овочів і фруктів
Рекомендації до застосування:
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня холестерину і цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, профілактики дисбактеріозу та нормалізації гормонального балансу. Клітковина висівок вівса допомагає позбутися від запорів.
Спосіб застосування:
Клітковину висівок проса можна і потрібно додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеву ікру, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби і хліба.
Додаючи клітковину висівок проса в їжу, можна за 3-4 дні налагодити нормальну діяльність кишечника. Подібного ефекту не дає жоден лікарський препарат.
Клітковина висівок проса - це корисна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно.
Можна попередньо запарити клітковину висівок проса водою, а через півгодини воду злити.
Після цього розбухлу клітковину рекомендується приймати з теплою водою або ж, просто додаючи в звичайну їжу, як зазначено вище.
У профілактичних цілях досить вживати 1-2 ч. Ложки клітковини висівок проса в день. Дітям можна давати клітковину висівок проса з 2-х років. Добову норму клітковини висівок проса підбирають суворо індивідуально, орієнтуючись на частоту стільця: бажано, щоб під час прийому клітковини випорожнення було 2 рази на добу. Починати слід з 1 чайної ложки 3 рази на добу. Поступово можна збільшувати дозу до 1 столової ложки 3 рази на добу.
У період постійного вживання в їжу клітковини висівок потрібно пити багато води - до 6 склянок на день.
Протипоказання!
Індивідуальна чутливість до деяких компонентів.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника.
Форма випуску:
Упаковка 160 г
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруці матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
ДОВІДКА:
Користь рослинної клітковини висівок проса
Основною цінністю клітковини з висівок проса є високий вміст харчових волокон. Клітковина з висівок проса допомагає відрегулювати роботу кишечника, поліпшити мікрофлору і схуднути. Клітковина з висівок проса дуже корисна для здоров'я і стрункої фігури.
Висівки складаються з квіткової оболонки (шкірки) зерна, зернового зародка і алейронового шару зерна. Саме в висівках зберігається все найкорисніше, що є в зерні. У висівках зосереджено 90% біологічно активних компонентів цільного зерна. Борошно же вищих сортів - це чистий крохмаль, в якому немає ні живих клітин, ні активних мікроелементів, необхідних нашому організму.
Регулярне вживання клітковини з висівок вівса сприяє зниженню рівня холестерину і цукру в крові. Так само клітковина з висівок проса здатна налагоджувати жовчовиділення при дискінезії жовчного міхура, допомагає позбутися від запорів. Вживання клітковини з висівок проса сприяє видаленню з організму шкідливих сполук важких металів.
Клітковина висівок проса для схуднення
Дуже корисна клітковина з висівок проса людям з надмірною вагою, вона допомагає схуднути і придбати струнку фігуру. Їжа з великою кількістю клітковини повільніше поглинається і дає відчуття насичення на більш тривалий час. Так само клітковина з висівок підсилює перистальтику кишечника, що зменшує всмоктування поживних речовин і, отже, калорійність з'їденої їжі.
Крім того, набухаючи в шлунку і збільшуючись в обсязі, клітковина висівок проса швидко створює ілюзію ситості, оберігаючи, таким чином, людину від переїдання, а, отже, від набору зайвої ваги і подальшого ожиріння.
У клітковині з висівок проса містяться вітаміни групи B, вітаміни A і E. Крім цього, в висівках містяться мікроелементи, необхідні для нормального протікання обмінних процесів в організмі: калій, кальцій, фтор, мідь, цинк, магній, селен, хром і ін. Висівки сміливо можна віднести до корисних продуктів здорового харчування. При помелі зерна багато цінні мінеральні речовини руйнуються. У любителів мучного, як правило, підвищена кислотність шлункового соку. Якщо ж їжа приготовлена з неочищеного зерна або з застосуванням висівок, то вона допомагає запобігти запори і супутні їм хвороби: геморой, ожиріння тощо, а так само: тромбофлебіт, ішемію, діабет.
Клітковина висівок проса в боротьбі з ожирінням і цукровим діабетом
Рослинні волокна, яких багато в висівках, погано перетравлюються і, завдяки цьому, людина довше не відчуває голоду. Цим пояснюється популярність клітковини з висівок проса у людей, які страждають надмірною вагою. Так само у клітковини з висівок проса низька харчова цінність. У момент проходження по кишечнику клітковина з висівок проса розбухає, утворюючи м'яку масу, яка очищає кишечник від продуктів розпаду і канцерогенів. За рахунок цього клітковина з висівок проса має властивість зменшувати в крові кількість цукру і холестерину.
Клітковину з висівок проса рекомендують хворим на цукровий діабет, як ефективний допоміжний засіб. Систематичне вживання її в їжу відновлює обмін речовин і знижує вміст цукру в крові.
Клітковина висівок проса уповільнює засвоєння вуглеводів і, тим самим, гальмує процес наростання рівня глюкози в крові. У зв'язку з цим, регулярне вживання її в їжу корисно людям, які хворіють на цукровий діабет (тобто введення в раціон харчування клітковини висівок проса дозволить хворим на діабет істотно зменшити кількість споживаних інсуліносодержащіх препаратів).
Дані наукових досліджень показують, що при цукровому діабеті, наприклад, вживання клітковини висівок проса перешкоджає зростанню рівня глюкози в крові після прийому їжі. Відповідно зменшується потреба в інсуліні та інших протидіабетичних препаратах.
Клітковина висівок проса для нормальної роботи серцево-судинної системи
Висівки проса (пшона) рекомендуються при захворюваннях серцево-судинної системи, атеросклерозі, звичних запорах, гіпертонічної хвороби, хвороб печінки. У висівках проса містяться вітаміни A, E, PP, групи B, мінеральні речовини: кальцій, калій, фосфор, магній, натрій, залізо, йод, цинк, мідь, марганець, нікель. У висівках проса калію в 4 рази, а магнію - в 5 разів більше, ніж у рисі. У зв'язку з тим, що в висівках проса багато міді, марганцю і нікотинової кислоти, вони мають здатність стимулювати кровотворення, а високий вміст магнію сприяє розширенню коронарних судин. Так само висівки проса мають цінну властивість виводити з організму залишкові антибіотики і продукти їх розкладання (при прийомі антибіотиків потрібно щодня вживати висівки проса). Так само виявлено особливість проса зменшувати зростання пухлин, а його сечогінний властивість допомагає в лікуванні водянки. Висівки проса допомагають зрощувати поламані і зміцнювати пошкоджені кістки, загоювати рани, сприяють з'єднанню м'яких тканин і зміцнюють м'язову систему. При гіпертонії висівки проса нормалізують на тривалий час кров'яний тиск, надають очам пильність вночі і в сутінки. Висівки проса містять велику кількість йоду, цинку, калію, натрію, брому і фосфору.
Як стверджують вчені, людина жила б довше, і відчував би себе краще, якби в його харчуванні було більше клітковини з грубої, погано перетравлюються їжі. Саме такою їжею є висівки. Через великий вміст клітковини вони погано перетравлюються.
Користь клітковини висівок проса для жіночого і чоловічого організму:
Люди, які споживають більше рослинної клітковини, набагато менше схильні до розвитку хвороб серця, в порівнянні з тими, хто споживає мало клітковини. Те, що висівки мають лікувальні та захисні властивості, ймовірно пов'язано з вмістом в них великої кількості вітамінів, мінералів, антиоксидантів і фитонутриентов. Крім цього, деякі рослинні лігніни, що містяться у висівках, насправді є фитоестрогенами і їх регулярне споживання сприяє запобіганню новоутворень, пов'язаних з гормонами.
Висівки проса багаті вітамінами B3 і B6, а так само поліненасиченими кислотами Омега-3 і омега-6. У зв'язку з цим, вони, так само як і льняна олія, нормалізують баланс естрогенів в організмі жінки, і тому їх вживання в їжу дуже корисно для профілактики і лікування раку молочної залози, ендометріозу, міоми матки та інших "жіночих" захворювань.
Чоловікам введення в раціон харчування клітковини висівок проса, багатих вітаміном Е (вітамін молодості), допоможе відновити потенцію і зберегти на довгі роки "чоловічу" силу.
Регулярне вживання клітковини висівок проса сприяє видаленню з організму шкідливих сполук важких металів. Вживання клітковини висівок проса в їжу нормалізує роботу кишечника і зменшує ризик виникнення пухлин врайоні товстої кишки. Завдяки клітковині висівок проса процес травлення зміщується нижче тієї області в товстій кишці, де зазвичай розвивається пухлина.
Складається враження, що клітковина висівок проса корисна буквально у всьому. Так воно і є. Протипоказання можуть бути лише у випадках загострення гастритів, поліпів, виразковій хворобі шлунка. На час загострення прийом клітковини висівок проса краще припинити, поки рецидив не закінчиться.
Якщо у Вас вечорами виникає гостре відчуття голоду, а їсти після 18:00 у цілях нормалізації ваги Вам не радив дієтолог, стакан кефіру з жменею клітковини висівок проса відмінно зніме почуття голоду.
Їжа, збагачена висівками, сприяє утворенню особливого речовини, що запобігає пошкодження клітин. Фахівці в області харчування вважають, що в день в наш з Вами шлунково-кишковий тракт має надходити близько 30 грам харчових волокон. Харчові волокна (клітковина) створюють відчуття насичення. Крім цього вони стимулюють жовчовиділення, рухову функцію кишечника, розріджують вміст кишечника і формують, збільшують кількість калових мас, позитивно впливають на кишкову мікрофлору, ефективно зменшують кількість вмісту холестерину в крові. Брак клітковини в сучасному харчуванні є однією з причин виникнення запорів, головним фактором ризику розвитку поліпів товстої і прямої кишки, геморою.
Клітковина висівок проса необхідна для злагодженої роботи травної системи і ефективна в профілактиці онкологічних захворювань. Клітковина, якої особливо багаті висівки проса, здатна своєю пористою структурою утримувати велику кількість води. У зв'язку з цим, потрапляючи в кишечник, вона сприяє розрідженню калових мас та активному просуванню їх по товстій кишці. Саме завдяки цій властивості, клітковина висівок проса корисна тим, хто страждає частими запорами.
У клітковині висівок проса містяться речовини, які збуджують перистальтику кишечника і сприяють виділенню шлаків. Найважливіший для людини мікроелемент - залізо, так само залишається у висівках (на відміну від борошна).
Головне властивість висівок - це здатність утримувати воду. Наприклад, 1 грам висівок може утримати 5 грам води. Саме це забезпечує посилення перистальтики товстої кишки і збільшує обсяг калових мас. Завдяки клітковині зменшується можливість контакту потрапили в організм шкідливих речовин і побічних продуктів обміну речовин зі слизовою оболонкою товстої кишки, що зводить до мінімуму ризик виникнення раку товстої кишки і геморою. Крім того, клітковина служить відмінним живильним середовищем для корисної мікрофлори кишечника. Завдяки цьому вживання клітковини висівок проса є ефективним способом профілактики і лікування дисбактеріозу.
Відмінно допомагають травленню і вітаміни групи B, якими багаті висівки проса (вітаміни B2 і B3 благотворно впливають на слизову оболонку всього травного тракту, вітамін B3 стимулює вироблення шлункового соку і моторну функцію шлунка, а так само посилює активність печінки і підшлункової залози). Клітковина висівок проса нормалізує процес жовчовиділення, а так само адсорбує на себе шкідливі жовчні кислоти і "поганий" холестерин, що утворюються в результаті печінково-кишкового обороту жовчі. Це є підставою рекомендувати регулярне вживання в їжу клітковини висівок проса для профілактики і лікування дискінезії жовчних шляхів, жовчнокам'яної хвороби та інших захворювань печінки, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів.
Користь клітковини висівок проса - і лікувальна, і поживна - незмірно. Вона ідеально очищає кишечник, що є запорукою здоров'я і довголіття.
На Русі запарені висівки проса здавна застосовували в народній медицині як послаблюючий і нормалізує травлення засіб, при отруєннях, для лікувальних ванн, як пом'якшувальний засіб при псоріазі, екземі, сухості шкіри. У Франції придворні лікарі використовували висівки як вірний засіб від серцевих недуг. В даний час клітковину висівок проса використовують і в косметології для приготування масок для в'янучої шкіри обличчя.
Вживання 20-30 грам клітковини висівок проса в день запобігає виникненню і розвиток поліпів у прямій кишці у хворих на родинний поліпоз товстої кишки. У хворих несімейним поліпоз вдається уникнути повторної появи поліпів після їх видалення хірургічним шляхом.
Склад:
Висівки проса багаті вітамінами B3 і B6, а так само поліненасиченими кислотами омега-3 та омега-6. У висівках проса містяться вітаміни A, E, PP, групи B, мінеральні речовини: кальцій, калій, фосфор, магній, натрій, залізо, йод, цинк, мідь, марганець, нікель. У висівках проса калію в 4 рази, а магнію - в 5 разів більше, ніж у рисі.
Рекомендуємо почитати:
- Клітковина для схуднення