(096) 501-11-77
КУР'ЄР КИЇВ
тимчасово не доступний
НОВА ПОШТА (відділення)
за тарифом
НОВА ПОШТА (поштомат)
перевізника
УКРПОШТА
за тарифом
перевізника
ОПЛАТА ГОТІВКОЮ КУР'ЄРОВІ
При отриманні товару за вказаною адресою. На підтвердження оплати ви отримуєте видаткову накладну.
ПЕРЕДОПЛАТА НА КАРТУ
Термінал самообслуговування (комісія 0,5-1,0%)
Грошовий переказ через касу банку (комісія 0,5-1,0%)
ПІСЛЯПЛАТА
Оплата вартості товару і доставки готівкою при отриманні бандеролі в поштовому відділенні.
ГАРАНТІЇ
- Всі посилки застраховані!
- Виключно оригінальна продукція *
- Товари тільки з хорошим терміном
- Повернення коштів при відмові
* В процесі виробництва постачальники періодично роблять редизайн упаковки без повідомлення магазинів. Зображення актуалізуються як тільки нам надходить інформація про їх зміну. Зображення продукції взяті від постачальників або з інтернет-ресурсу якщо постачальник не надає зображень
Детальніше про гарантії та повернення (посилання на https://fitomarket.com.ua/ua/politika-vozvrata-i-obmena-tovara)
Кокосова олія відноситься до «твердих» олій. Вонамає ковзаючу точку плавлення від 25 до 27°C. Вище цієї температури масло плавиться і стає прозорою рідиною. При температурі нижче 25 ° С олія твердне.
При 15-20 ° С олія має м'яку кремоподібну консистенцію, приємний натуральний смак і запах, властиві даному виду олій. У холодильнику олія стає твердою і набуває білий відтінок.
Харчова, 100% натуральна, нерафінована, не містить холестерину і транс-ізомерів жирів.
Вироблено на Філіппінах з копри та м'якоті горіха кокосової пальми (Cocos nucifera L.). Не містить ароматизаторів, консервантів та інших добавок
Ця олія по праву вважається не тільки харчовим продуктом, а й одним з найдавніших рослинних лікарських засобів від багатьох недуг. З давніх-давен кокосова олія вважалася одним з кращих лікарських засобів у світі. Так, стародавні індуси, що практикують аюверду використовували лікувальні властивості кокосової олії понад 4 тисяч років тому.
Рекомендації щодо застосування:
Продукт вважається здоровим для приготування їжі: легко засвоюється, має м'який приємний смак і запах, не містить холестерину, при термообробці не змінює свій хімічний склад і не втрачає смакових якостей і корисних властивостей. Кокосова олія дуже поживна (калорійність 899 ккал), багата на вітамін Е і такими макроелементами, як фосфор і кальцій. Страви, приготовані на кокосовій олії смачні та корисні. Олія ідеально підходить для смаження. Кокосова олія володіє унікальними антиоксидантними властивостями та стійка до окислення, тому навіть без холодильника залишається придатним до вживання протягом декількох років.
Спосіб застосування:
Лікувально-профілактичні властивості олії:
Лікувальні властивості кокосової олії відомі з глибокої давнини. У традиційній медицині азійських і тихоокеанських народностей кокос вважався ліками проти усіх хвороб, а кокосова пальма називалася деревом життя. Після багатьох століть кокосова олія не перестає дивувати сучасних вчених безліччю своїх корисних властивостей.
Сучасні медичні дослідження підтверджують такі цілющі властивості кокосової олії:
• сприяє зниженню надлишкової ваги (короткі та середні ланцюги жирних кислот кокосової олії прискорюють обмінні процеси в організмі, жир не накопичується, а швидко перетворюється в енергію; люди, що живуть в тропічних районах і вживають кокосову олію щодня, зазвичай не страждають ожирінням; олія незамінна для тих, хто стежить за фігурою і відмінно підходить спортсменам;
• олія легко засвоюється, не перевантажуючи органи травлення; може використовуватися в дієтичному харчуванні при захворюваннях печінки та підшлункової залози;
• лаурінова кислота, що міститься в кокосовій олії володіє противірусними, антибактеріальними та протигрибковими властивостями, а також має імуномодулювальну дію, допомагаючи організму боротися з інфекціями;
• полегшує симптоми ПМС і менопаузи;
• не приводить до підвищення вмісту холестерину (у народів з великим споживанням кокосової олії судини знаходяться в прекрасному стані до глибокої старості);
• покращує засвоєння мінералів (кальцію і магнію), сприяючи збереженню зубів і кісток (профілактика остеопорозу).
Використання кокосової олії в кулінарії:
Кокосові горіхи та олія з них є одним з основних джерел харчування для мільйонів людей, які живуть в умовах тропічного клімату. Традиційно споживаючи багато кокосової олії, вони рідко мають надлишкову вагу, і серед них не зустрічається захворювань, від яких страждає більшість західних культур.
Продукт вважається самим здоровим для приготування їжі: легко засвоюється, має м'який приємний смак і запах, не містить холестерину, при термообробці не змінює свій хімічний склад і не втрачає смакових якостей і корисних властивостей.
Кокосова олія дуже поживна (калорійність 899 ккал), багата на вітамін Е і такими макроелементами, як фосфор і кальцій. Страви, приготовані на кокосовій олії смачні та корисні. Олія ідеально підходить для смаження.
На ньому можна:
• смажити фрукти, овочі, м'ясо, рибу, курку;
• додавати в будь-які овочеві страви та супи;
• заправляти каші та будь-які салати;
• на основі кокосової олії готують соуси, приправи для бутербродів, страв з яєць.
Використання кокосової олії в харчовій і кондитерській промисловості
Олія широко використовується для виробництва
• комбінованих молочних продуктів;
• маргарину;
• шоколадної глазурі;
• морозива;
• кондитерських виробів.
У кондитерської промисловості кокосова олія використовується для приготування кремів і начинок для кондитерських виробів, для додання аромату випічці, тортам, солодощам (використовують при випіканні виробів замість маргарину або жирів), фруктам в клярі; на неї відмінно смажити млинці, сирники, оладки. Продукт виходить з більш ніжним смаком без відчуття смаку «жирності». До того ж значно збільшується термін зберігання, і в ньому відсутній холестерин.
У виробництві морозива. Тверді жири кокосової олії схожі на ті, що присутні в вершковому маслі. Вони мають круту криву плавлення і характеризуються швидкою кристалізацією, допомагаючи надати виробам потрібний смак і властивості плавлення, забезпечуючи гарне танення в роті та аромат в готових виробах. Ці властивості особливо важливі у виробництві морозива.
Використання кокосової олії в косметиці
У косметології кокосова олія займає особливе місце. Численні дослідження показали, що через співвідношення в ньому поживних речовин, вітамінів і тригліцеридів середнього ланцюга вона має високу біологічну активність, добре вбирається і швидко засвоюється людською шкірою.
Всі знають про чудесні молочні ванни єгипетської цариці Клеопатри. Багато написано про чудодійні властивості молока ослиці, яке використовувала єгипетська красуня. Однак, мало хто знає, що в молоко Клеопатра додавала кокосову олію, і це поєднання робило її шкіру неперевершено ніжною та оксамитовою.
Кокосова олія з успіхом застосовується в косметичній промисловості. Ця олія володіє унікальною здатністю чудово милитися навіть в солоній воді! Тому її додають в різного роду креми, мило, шампуні, гелі для душу та інші мийні засоби.
• застосовується для догляду за шкірою обличчя і тіла;
• підходить для догляду за волоссям та шкірою голови;
• дуже швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного нальоту;
• має яскраво виражену відволожувальну, тонізувальну і пом'якшувальну дію;
• корисно при сухій, подразненій, чутливій шкірі;
• ефективно при ущільненнях, тріщинах, потертості, попрілості;
• захищає шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища, може виступати як сонцезахисний засіб;
• ідеальний засіб для зняття макіяжу навколо очей;
• безпечна для догляду за дитячою шкірою і шкірою новонароджених.
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість кокосової олії.
Умови зберігання:
Зберігати щільно закритою, у недоступному для дітей місці, при температурі не вище +25 С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Форма випуску:
Банку 185 мл.
При використанні та передруці матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.