Смачні та корисні десерти на основі протеїну

Відмова від відповідальності

Сайт не дає ніяких заяв або гарантій, прямих або непрямих, відносно повноти, точності, достовірності або відповідності вмісту даного блогу для будь-якої конкретної мети. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних й пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися як заміна консультації з лікарем.

Смачні та корисні десерти на основі протеїну

Всі ми любимо десерти, але знаємо, як це відіб'ється на нашій фігурі. Якщо хочеться чогось солоденького і смачненького варто спробувати приготувати в домашніх умовах корисні солодощі без шкоди для фігури. Протеїнові десерти забезпечують відчуття ситості, знижують апетит і можуть бути інгредієнтом для приготування кексів, млинців, желе, а не просто протеїновий коктейль, який все ж з часом набридає.

На сніданок можна приготувати протеїнові млинці. Це не тільки смачно і корисно, але і дуже економить час, якого вранці так не вистачає.

Також є й інші рецепти смачних і корисних десертів.



Ванільна панакота

10 г швидко розчинного желатину

1 мірна ложка (28 г) протеїну ANS протеїну Diablo Protein US ванільне морозиво

Склянка молока

½ склянки молока підігріти, розвести желатин, остудити. Другу половину молока за допомогою міксера змішати з протеїном і вилити туди розчин желатину, продовжуючи збивати хвилин 5. Вилити в форму і поставити в холодильник. Також можна приготувати панакоту з іншими смаками, використовуючи при цьому протеїни з різними смаками, наприклад, ANS протеїн Diablo Protein US карамель-маккіато; ANS протеїн Diablo Protein US чорниця-гранат; ANS протеїн Diablo Protein US шоколадний Брауні.

Млинці зі смаком карамелі

40 мл. молока

1 мірна ложка протеїну (ANS протеїн Diablo Protein US карамель-маккіато)

Змішайте в шейкері 40 мл молока та 1 порцію сухої суміші. Якщо суміш виходить занадто рідкою, ще додайте протеїну. Отриману масу розділіть на кілька рівних порцій (з однієї порції сухої суміші виходить 2-3 млинці). Вилийте одну з приготованих порцій на попередньо розігріту сковорідку. Посмажте протягом 40-60 секунд, потім переверніть на іншу сторону і також посмажте протягом 40-60 секунд. Подавати млинці можна з йогуртом, фруктами або ягодами (наприклад, ягоди годжі будуть відмінним доповненням до млинців, як джерело вітамінів і мікроелементів).

Протеїнове печиво

50 г сироваткового протеїну (ANS ізолят сироваткового протеїну N-ISO 100% Hydrolyzed печиво і крем або з іншими смаками)

400 г нежирного сиру

2 яйця

2 столових ложки борошна

1 столова ложка вівсяних або пшеничних висівок

2-3 столових ложки какао

Сорбіт або фруктоза (замінник цукру) - за смаком

Збиваємо всі інгредієнти до однорідної маси. Цукрозамінник попередньо розчиняємо в столовій ложці окропу і відправляємо туди ж. На деко, застелене пергаментним папером, викладаємо печиво та випікаємо 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Печиво має вийти трохи хрустким зовні, але м'яким всередині.

Фруктове морозиво

Зазвичай морозиво не зустрінеш в раціоні тих, що худне через високу жирність, але фруктове морозиво з сироватковим протеїном можна їсти навіть тим, хто на строгій дієті, адже в ньому немає практично жирів і для його приготування потрібно всього 3 інгредієнти:

100 г протеїну (наприклад, ANS протеїн Diablo Protein US чорниця-гранат)

170 г 2% грецького йогурту

1 ст. л перетертої апельсинової цедри

Всі складові змішуємо в блендері, переливаємо в пластиковий контейнер і ставимо в морозилку на 30-40 хвилин. Після цього дістаємо контейнер і збиваємо масу ложкою або виделкою, щоб розбити лід, що утворився. Повертаємо контейнер в морозилку і чекаємо ще годину - тепер по консистенції маса повинна нагадувати вершкове морозиво. Перемішайте її ще разок і смачного!

Шоколадний брауні

60 г какао

240 мл молока

¼ чашка борошна

2 сирих яєчних білки

½ чашка шоколадного протеїну (ANS протеїн Diablo Protein US шоколадний Брауні)

Змішати в блендері всі інгредієнти. Розлити суміш по формах для випічки. Поставити в попередньо розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин, до появи хрусткої скоринки. Усередині Брауні повинен бути вологим, це можна перевірити, акуратно проткнув його зубочисткою.

Смачного!

Обговорення


Новий коментар

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре